Driftansvarig Fjällanläggning med inriktning Säkerhet och Evakuering

Driftansvarig Fjällanläggning med inriktning Säkerhet och Evakuering

Idre Fjäll · Älvdalen · Ansök senast 9 nov. (144 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Driftansvarig Fjällanläggning med inriktning Säkerhet och Evakuering

Nu söker vi dig som vill vara med och fortsätta utveckla Idre Fjäll som en av Sveriges bästa fjällupplevelser. Vi söker en Driftansvarig till vår verksamhet Fjällanläggning. En spännande roll i en organisation med stort engagemang, ett hjärta för fjället och spännande utvecklingsplaner.

Rollen

Som Driftansvarig leder och utvecklar du Idre Fjälls verksamhet Fjällanläggning. Med inriktningen Säkerhet och Evakuering har du ett särskilt ansvar för att planera samt utveckla en hög säkerhet i våra nedfarter, skidspår och cykelleder. Du arbetar fram säkerhetsplaner och skapar de bästa förutsättningarna i form av rutiner och arbetssätt för vår eminenta skid- samt cykelpatrull. I denna roll arbetar du även kontinuerligt med att följa upp, analysera och agera på skadestatistik för att minska olyckor. Tillsammans med Fjällanläggningens övriga Driftansvariga ansvarar du för att skapa en fungerande organisation och planer kring evakuering.

Profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete med säkerhet och ledarskap. Du är positiv, utåtriktad och har lätt för att samarbeta. Du är systematisk, effektiv och lösningsorienterad. Och inte minst gillar du att skapa de bästa förutsättningarna för såväl våra gäster som kollegor.

Du har minst B-körkort, förarbevis för terränghjuling och förarbevis för snöskoter. Som person är du van att arbeta självständigt, har förmåga att se helheten och tänka långsiktigt.

Lika viktigt är att du trivs och vill bidra till ett arbetsklimat som kännetecknas av ett gott samarbete och nära till skratt.

Tjänsten & Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde inom kort, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om rollen eller processen, tveka inte att kontakta Måns Öhrvall, Verksamhetsansvarig Fjällanläggning, på mans.ohrvall@idrefjall.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Idre Fjäll

Placering

Älvdalen

Kontaktperson

Stiftelsen Idre Fjäll

Dela jobbannonsen

Anmäl annons