Jobbsafari är en del avschibsted logo

DPS-LEDARE TILL DAFGÅRDS

Nexer Recruit · Götene · Ansök senast 13 sep. (139 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du vara med och leda framtidens produktionssystem hos Dafgårds? Vi söker en passionerad och erfaren ledare till vårt produktionssystem DPS (Dafgårds Production System) som är redo att ta steget in i en nyckelroll för att driva kontinuerlig förbättring och utveckling!

DIN VARDAG

Som DPS-ledare hos oss kommer du att vara ansvarig för att implementera, driva, och utveckla vårtproduktionssystem för att uppnå fabriksmål och vision. Din vardag kommer att präglas av en kontinuerlig strävan efter förbättring och coachning på golvet för att säkerställa att produktionen körs smidigt och effektivt.

Du kommer också att delta i och förbereda PLG-möten som medlem i fabrikens ledningsgrupp samtha nära samarbete med andra avdelningar för att säkerställa effektiv kommunikation och samarbete inom fabriken. Genom externa kontakter och besök hos andra företag kommer du också att bidra till kunskapsöverföring och fortsatt utveckling av vårt produktionssystem.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Driva beständiga förändringar inom alla delar av fabriken
  • Daglig coachning på golvet för att säkerställa operativ effektivitet och säkerhet
  • Genomföra hälsokontroller veckovis för att säkerställa produktionskvalitet och säkerhet
  • Skapa engagemang och ägandeskap för att minimera förluster och maximera produktionsresultat
  • Aktivt stödja och utveckla fabrikens ledarskap i tillämpningen av DPS
  • Kontinuerligt förstärka och förbättra DPS genom personlig utveckling och kunskapsinhämtning
  • Utveckla och implementera standarder och rutiner för att säkerställa kvalitet och effektivitet
VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har förmågan att kommunicera på ett rakt, tydligt och enkelt sätt i alla delar av fabriken. Du ska vara kapabel att utöva ett tjänande ledarskap, driva igenom förändringar och ha ett datadrivet samt analytiskt beslutstänk. Din samarbetsförmåga är en avgörande egenskap för att trivas och lyckas i rollen.

Våra Källbyprinciper genomsyrar allt vårt arbete på Dafgårds,Du hittar dessa i sin helhet på vår hemsida. Känner du att dina personliga egenskaper passar in i Källbyprinciperna är vi intresserade av dig.Krav för tjänsten:

  • Eftergymnasial utbildning
  • Minst 5 års erfarenhet av produktion med motsvarande arbetssätt (IWS/TPM/Lean/Six Sigma)
  • Erfarenhet av personalansvar
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • God kommunikationsförmåga

Meriterande är om du har mycket god kunskap och förståelse kring användande avunderhållssystem samt goda kunskaper i ERP, Analytics/BI och/eller Microsoft Office.

VILL DU VETA MER?

Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner? Då är du varmt välkommen att höra av dig. I den här rekryteringen samarbetar Dafgårds med Nexer Recruit.

Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Stefan Larsson på 0730-846816 alt. stefan.larsson@nexergroup.com för mer information. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 2024-04-21. Vi ser fram emot att höra från dig!

OM DAFGÅRDS

Vi är familjeföretaget i Källby som vill laga god mat, hållbart och med glädje, till nöjda kunder över hela världen. Med över 4 miljarder i omsättning, en mycket stark ekonomi och fortsatt tillväxt i orten befinner vi oss i en spännande fas i företagets utveckling. Företaget har sen Gunnar Dafgård startade byggt sin framgång på att ligga i teknisk framkant och det är även strategin framåt. Läs mer om Dafgårds här.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nexer Recruit

Placering

Götene

Kontaktperson

Nexer Recruit AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons