Jobbsafari är en del avschibsted logo

Djurskötare för helgarbete sökes till Adelsåsen, Stora Levene

Djurskötare för helgarbete sökes till Adelsåsen, Stora Levene

Adelsåsen Produktion AB · Vara · Ansök senast 31 maj (14 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ansökan: Extrapersonal i din ansökan

I över 60 år har det funnits kalkoner på Adelsåsen. Tre generationer är nu verksamma i vårt familjeföretag. Med de erfarenheter vi har fått under dessa år producerar vi kalkoner och kalkonprodukter på ett sätt som borgar för den allra bästa kvalité. Vi har, egna avelsdjur och eget kläckeri, egen uppfödning, eget småskaligt kontrollslakteri och egen vidareförädling. Nu söker vi en djurskötare som vill bli en del av vår grupp med helgpersonal. Kanske studerar du, är pensionär som söker något extra att göra eller bara vill ha något extra till din nuvarande sysselsättning.

Arbetsuppgiften som är aktuell är djurskötsel. Olika arbetsuppgifter utöver detta kan bli aktuella beroende på vad du kommer med för förkunskaper samt hur din nuvarande sysselsättning ser ut.

Vi söker Dig som är bra med djur. Som person är du kvalitetsmedveten och uppskattar fysiskt krävande arbete. Det är meriterande men inget krav om du har arbetat med eller i annan form besitter erfarenhet av djurskötsel sedan tidigare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och utbildning kommer att ske på plats. Öppenhet för att kunna rycka in och arbeta även under veckor vid behov och med diverse övriga arbetsmoment är meriterande men inget krav.

Anställningen är en intermittent anställning under var 3:e/var 4:e helg med möjlighet till arbete vid behov under veckorna.

Ansök nu, dock senast 2024-05-31.

Du ansöker genom att mejla ditt personliga brev och CV till viktor.andersson@adelsasen.se.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Startdatum: enligt överenskommelse.

Lön: enligt överenskommelse.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adelsåsen Produktion AB

Placering

Vara

Kontaktperson

Adelsåsen Produktion AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ansökan: Extrapersonal i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons