Jobbsafari är en del avschibsted logo

Digital affärsutvecklare

Randstad · Stockholm · Ansök senast 29 juli (73 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Arbetsbeskrivning

Bli en nyckelspelare till vår kund i deras resa mot ett framåtblickande bolag! Som Digital Produkt- & Affärsutvecklare har du möjlighet att forma framtidens kundupplevelser genom att driva nya affärsinitiativ och optimera deras digitala produkter. Vi söker dig som drivs av att hitta lösningar och arbeta mot gemensamma affärsmål. Din starka kommunikationsförmåga och förmåga att engagera andra kommer vara till stor nytta i detta dynamiska arbetsklimat. Tillsammans med kunden skapar du hållbara lösningar och en inkluderande arbetsmiljö där alla är lika värda.


Vi kan erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med både distansarbete och möjlighet att arbeta från moderna kontor. Här får du utrymme att växa och utvecklas personligt och professionellt, med stöd från engagerat ledarskap och attraktiva förmåner såsom kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Ansvarsområden

Som Digital Produkt- & Affärsutvecklare driver du utvecklingen av kundens digitala produkter för både privat- och företagskunder. Din roll sträcker sig över hela kundresan och inkluderar att maximera kundnöjdheten, utvärdera affärsutveckling initiativ och samarbeta med olika intressenter. Du producerar även analyser och presentationsmaterial för intern och extern användning. Din roll är central för att skapa innovativa och användarvänliga digitala lösningar och säkerställa hög kundnöjdhet.  

Kvalifikationer

Vi ser att du behöver ha några års erfarenhet i rollen och att du tidigare arbetat med projektledning samt produktägarskap över digitala produkter. I rollen som projektledare ser vi också att du som är van att samarbeta med olika team i organisationen och har en stark kommunikationsförmåga.


Det är meriterande om du också har följande kompetenser:

• Erfarenhet av att delta i utvecklingsprocessen för digitala produkter

• Erfarenhet av arbete med kvantitativ-/data analys

• Erfarenhet av arbete med sälj- och marknadsstrategier

Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons