Jobbsafari är en del avschibsted logo

Diamantborrare till Kristinebergsgruvan

Boliden Mineral, Kristinebergsgruvan · Lycksele · Ansök senast 14 maj (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Tycker du diamantborrning i Kristinebergsgruvan låter intressant? Vill du jobba i ett härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i vått och torrt? Då vill vi veta mer om dig, ansök nu!

Beskrivning

Som Diamantborrare hos oss i Kristinebergsgruvan ägnar du dig till största delen åt kärnborrning under jord, men även viss service av maskinerna förekommer. Du arbetar förmiddags- och eftermiddagsskift måndag till torsdag. Här får du ett spännande och utmanande arbete med chansen att bygga ett givande yrkesliv. Om du har kompetens och vilja så kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter. Du blir en del av ett härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i vått och torrt. Vi vet att samarbete skapar teamet - här är det laget framför jaget som gäller.

På Boliden blir du en del av en företagskultur med sunda värderingar där säkerhet är A och O. Vi låter ledorden mod, omsorg och ansvar genomsyra allt vi gör, och alla medarbetare arbetar aktivt för en säker arbetsplats där arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Tjänsten är ett vikariat som längst till och med maj 2025, det kan finnas chans till förlängning.

Kvalifikationer

Vi ser fram emot att jobba med dig som är en positiv och driven person. I denna roll så behöver du vara en kvalitetsmedveten lagspelare, men också kunna arbeta självständigt. Du har en fördel om du har ett tekniskt intresse och kunskap om maskiner men det är inget måste, huvudsaken är att du är nyfiken och vill lära.

Det är kvalificerande med

  • Gymnasieutbildning
  • B-Körkort
  • Kommunikationsförmåga på svenska

Det är meriterande med

  • Teknisk gymnasieutbildning eller liknande praktisk erfarenhet
  • Kunskap om maskiner- och underhåll

Ansök nu

Varmt välkommen att ansöka med ditt CV, till och med tisdag 14 maj 2024. Varje resa på Boliden är unik, hur kommer din se ut?

Erbjudande

Vi hjälper gärna till och välkomnar dig till Boliden. Vi prioriterar att ge våra nya medarbetare en bra onboarding och introduktion till vårt team och företagskultur som kännetecknas av omsorg, mod och ansvar. Du får bra förmåner och goda möjligheter att utvecklas. Jobba med oss på Boliden och hjälp till att bygga framtiden för metaller!

Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta mig som rekryterande chef Ditte Möller Lasskogen, Arbetsledare Geology Department Kristineberg, 070-220 06 82, ditte.moller@boliden.com. Jag uppskattar ditt intresse! Frågor om ansökan besvaras av vår Talent Acquisition Partner, Adam Martinez, 070-223 71 59, adam.martinez@boliden.com. Facklig information får du av IF Metall Kristineberg 0910-70 51 44.

Läs mer om livet på Boliden: Karriär - Boliden

Kontakter från externa bemannings- och rekryteringsföretag undanbedes.

Sökord: lediga jobb, Diamantborrare, borrare, maskiner, teknik, kristineberg

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Boliden Mineral, Kristinebergsgruvan

Placering

Lycksele

Kontaktperson

Boliden Mineral AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons