Jobbsafari är en del avschibsted logo

Diabetessköterska/Distriktsköterska

Husläkarcentralen Sjuhärad AB · Mark · Ansök senast 25 maj (14 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Husläkarcentralen Kinna är en vårdcentral i centrala Kinna. Vi är stolta över våra fina lokaler och den sammanhållning som präglar vår arbetsplats. Här är vi ett team där varje anställd fyller en viktig funktion.

Vi arbetar utifrån tre ledord

  1. Tillgänglighet, vårdcentralen skall finnas lätt tillgänglig för våra patienter. Vilket innebär att vi lägger stor vikt vid att finnas där då vi behövs som mest. Men även att vara flexibla gällande tider då vår mottagning har öppet.
  2. Kunskap, vi lever med inställningen att man aldrig är fullärd. Vi ser mer ängärna att du som medarbetare aktivt söker och går på utbildningar. Dels för att förstärka kompetensen här på vårdcentralen men framförallt för att du självskall bli starkare och tryggare i din yrkesroll.
  3. Kontinuitet, fast läkarkontakt ger en utökad trygghet. Både för patienten och vårdenheten. Vår ambition är att varje patient skall ha sin egen läkare. Detta underlättar för hela vårdcentralen och är något som vi tror även går att anpassa i sjuksköterskerollen.

Vi erbjuder:

En arbetsplats med trevliga och kompetenta kollegor som värnar om ett gott arbetsklimat. Ett generöst friskvårdsbidrag för att främja din hälsa och välmående. Gemensam frukost på fredagar då vi samlas och får tillfälle att träffa alla kollegor för ett trevligt avslut på arbetsveckan.

Vi eftersöker:

Dig som sjuksköterska med erfarenhet från arbete inom diabetes, vilket är ett krav. Du har även goda erfarenheter från att arbeta inom övriga mottagningar på vårdcentralen. Du behöver har en god kommunikationsförmåga, kan arbeta självständigt såväl som i team.

Vi söker:

Dig som är driven, nyfiken och intresserad av att bli en del av vår härliga arbetsgrupp. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team för att tillsammans leverera vård av högsta kvalitet till våra patienter.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Husläkarcentralen Sjuhärad AB

Placering

Mark

Kontaktperson

Husläkarcentralen Sjuhärad AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons