Jobbsafari är en del avschibsted logo

Designer till Stenger & Ibsen Construction

Designer till Stenger & Ibsen Construction

AW Rekrytering · Östersund · Ansök senast 6 okt. (157 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Stenger & Ibsen (SIC) har funnits sedan 2004 i Sverige och är specialiserade på att leverera nyckelfärdiga lösningar inom anläggningsarbeten för landbaserad vindkraft. SIC har fokus på anläggningsarbeten i anslutning till vindkraftsprojekt av alla storlekar. Avverkning av skog, byggnation av vägar och kranplaner, gjutning av fundament, förläggning av elkablar och ställverk. Huvudkontoret finns i Örnsköldsvik för den svenska verksamheten som har 20 anställda.

Stenger & Ibsen Construction är ett bolag som styrs efter följande tre värderingar- Vi är trovärdiga- Vi är lösningsorienterade- Vi är noggranna

Lite om jobbet som designerSom designer hos Stenger & Ibsen Construction är du ansvarig för design av infrastruktur till vindkraftsparker (vägar, kranplaner, maskinstyrningsmodeller) med hjälp av olika verktyg som drönarflygningar, inmätning från mättekniker och arbetsledare ute i fält.

En stor del av jobbet går ut på att aktivt vara med och anpassa design utifrån förutsättningar som förändras under projektets gång genom att optimera massbalans och därigenom projektekonomin i samråd med platsledning.Dina beslut har stor påverkan på projektekonomi och tidplan

Majoriteten av din arbetstid sker på ett kontor menplatsbesök för såväl projekt som är i gång samt för planering av kommande projekt ingår. Fältbesök sker cirka varannan vecka under produktionstid.

Det här tror vi beskriver digVi vill att du bor någonstans i Västernorrland, Jämtland eller inorra Gävleborg. Med fördel bor du i området runt Östersund. Det är ett krav att du har körkort för personbil.

Att behärska engelska är viktigt då många kontrakt och specifikationer är skrivna på engelska. Det är en fördel om du även pratar svenska. Den programvara (CAD) som används är framför allt Gemini Terrain och goda kunskaper inom den är meriterande.

En lämplig bakgrund är att ha jobbat som mättekniker. Vi önskar att du har kunskap/erfarenhet av terrängmodeller, maskinstyrning, kontrollmätning, drönarflygning och mängdberäkningar.

Som person är du strukturerad och självgående. Du förstår vikten av teamwork och vill bidra till företagets utveckling.

Det här erbjuder viVi erbjuder en heltidstjänst i ett spännande bolag där vi använder den senaste tekniken för arbetsuppgifterna. Stenger & Ibsen är ett litet företag med stora möjligheter att påverka din egen utveckling.

Alla våra anställda har en företagsbil att använda i tjänsten.

    Anställningen sker direkt av Stenger & Ibsen Construction Sverige AB.

    Så här söker du tjänsten som DesignerRekryteringsprocessen sköts av AW Rekrytering.

    Du söker tjänsten som Designer via länken i anslutning till annonsen. Observera att vi inte behandlar ansökningar inkomna via mejl med anledning av GDPR.

    Vi vill att du skickar in din ansökan senast den 30 april. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Tester kan komma att användas i rekryteringsprocessen.

    Har du funderingar, kontakta vår rekryteringsspecialist Annica Wiberg, info@awrekrytering.se eller 070-28 28 414.

    Välkommen med din ansökan!

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    AW Rekrytering

    Placering

    Östersund

    Kontaktperson

    Annica Wiberg AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons