Jobbsafari är en del avschibsted logo

Cyber Security Consultant till TechSeed

TechSeed · Göteborg · Ansök senast 20 sep. (119 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vår vision

TechSeed är ett konsultbolag i scale-up-fasen med visionen att arbeta end-to-end inom uppkopplade lösningar. Genom tekniker som exempelvis FPGA, IoT och Edge Computing skapar vi uppkopplade tjänster och system som möjliggör användarorienterade och gränsöverskridande lösningar. För att tackla de breda utmaningar som kommer av att arbeta end-to-end arbetar vi brett inom flera områden, som exempelvis Business Intelligence, Automation, Cyber Security, IoT med flera och utökar vår värdekedja med strateger, Business Consulting, Service Design och andra områden som säkrar att våra tjänster faktiskt leder till ett värde, inte bara en produkt. Genom att erbjuda helhetslösningar inom våra områden erbjuder vi ett brett utbud av tjänster och arbetar mot att bygga uppkopplade lösningar end-to-end.

TechSeeds grund ligger i att vi delar med oss av vår passion för teknik och värdet vi skapar. Det handlar bland annat om kunskapsutbyte och att dela idéer, bidra med god stämning såväl som att skapa värde genom vårt delägarskap. Vi erbjuder dig:

 • Inflytande i hur vi bygger TechSeed tillsammans
 • En öppen kultur där vi värdesätter olikheter, insikter och innovationer
 • Direkt värde från våra finansiella resultat genom bonusar och delägarskap
 • Möjligheten att växa in i olika tekniska områden / ansvarsområden enligt dina önskemål
 • Flexibelt arbete hemifrån, beroende på uppdragets behov.

Vem söker vi?

Vi letar efter en affärsorienterad cybersäkerhetskonsult med erfarenhet av att skräddarsy säkerhetsstrategier efter behov. Vi ser att du kommer ta dig an ledande roller hos våra kunder och erbjuda ett holistiskt perspektiv på säkerhet i takt med att deras verksamhet utvecklas. För att hjälpa våra kunder säkra sin information på bästa sätt tror vi att du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat med riskhantering, implementering av ledningssystem, change management, utbildning eller liknande områden i säkerhetssfären.

Vi söker dig som:

 • Har minst 3 års erfarenhet av att jobba med cybersäkerhet och är bekväm i styrande roller
 • Har goda kunskaper i relevanta standarder och ramverk inom cyber- och informationssäkerhet, så som ISO27000-serien, NIST Cybersecurity Framework, ISO 21434 etc.
 • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska, så väl tal som skrift.

  Eftersom du kommer arbeta i en innovativ högteknologisk miljö med fokus på morgondagens tekniker som AI, IoT, Intelligent Edge och i olika typer av projekt är det meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i denna typ av kontext samt om du har erfarenhet av projektledning eller andra typer av kundrelationer.

  Om du har motsvarande expertis inom något annat fält som är aktuellt för våra områden är du mer än välkommen att titta på våra andra annonser eller Connecta med oss!

  Vi ser fram emot din ansökan! Vid frågor eller funderingar angående rollen hör av dig till oss via kontaktuppgifterna nedan. Vi rekryterar löpande, så vänta inte med att ansöka!

  Om arbetsgivaren

  Arbetsgivare

  TechSeed

  Placering

  Göteborg

  Kontaktperson

  TechSeed AB

  Dela jobbannonsen

  Anmäl annons