Jobbsafari är en del avschibsted logo

Copywriter till Walley

Norion Bank Group · Göteborg · Ansök senast 14 sep. (140 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du jobba med en avNorden största betalaktörer och ta vårt varumärke till nästa nivå?Är du en erfaren copywriter med några års byråerfarenhet där komplexa B2B uppdragär en del av din vardag?Då är vi en perfekt match!

Som copywriter hos Walleykommer du haen nyckelroll i såväl kreativa som strategiska processer. Vi söker dig som kan lyfta Walleys varumärkemed hjälp av kommunikation och strategiska insikter.

OM ROLLEN

Ditt huvuduppdrag är attskapa innehåll för olika kanaler med målet att leverera en enhetlig story och konverterande budskap.Du känner dig trygg i att kunna leda diverse projekt och kampanjer tillsammans med Marknadsteamet och andra relevanta personer inom Walley. Du vet vad som krävs för och kan ta fram både innehålls- och contentstrategi med hjälp av noggrant researcharbete medsyfte att träffa rätt målgrupp.Vi ser även attdu ärdatadriven och mycket välbevandrad inom digitala verktyg så som FIGMA, Creative Cloud,ChatGPT m.m.

Ansvarsområden

  • Ansvara för Walleys kommunikation från ax till limpa
  • Leda diverse interna och externakommunikationsprojekt
  • Skriva olika typer avkonverterande och engagerandecopy, så som webbcontent, artiklar, UX-copy, längreguider, bloggposter, Stories ochSoMe content
  • Leda och producerakommunikation för marknadskampanjer, produkt och webb
  • Ansvara för kommunikationsprojekt med externa parter (byråer och frilansare)
  • Kontinuerligt korrekturläsa och finjustera texter

OM DIG

Du har en stor egen initiativförmåga och är en kreativ doer som kan omsätta ideér till verklighet. Du är utåtriktad,gillar att ta lead och driva projekt framåt, alltid med teamet med på tåget. Du är noggrann ochstrukturerad i ditt arbetssätt och förstår vikten av att planera ditt egna arbete.Walleys marknadsteamär ett tight team där vi värderar samarbete högt och ser därför att du är enrelationsbyggande person medförmågan att bidra till och dra nytta av kollektiv kunskap och kompetens.Vi ser också att du är en person somtrivs i en snabbfotad och förändringsbenägenmiljö ochkan hållaett högt tempo när så krävs.

Kvalifikationskrav

  • Utbildningi copywriting, journalistik, kreativt skrivande eller liknande
  • Minst 5 års erfarenhet av copywriting, gärna från byrå
  • Utmärkta skriftliga och muntliga kommunikationsfärdigheter
  • Erfarenhet från att jobba med diverse digitala verktyg
  • Hög förståelse för hur budskap bäst anpassas för olika kanaler som LinkedIn och META

NORION BANKS ERBJUDANDE TILL DIG

För oss är det självklart att varje individs utveckling värdesätts högt vilket innebär ett stort fokus på självledarskap och kompetensutveckling. Gemenskap, innovation och modern arbetsmetodik är saker som kännetecknar Norion Bank Group. Vi erbjuder dig helt enkelt en organisation med snabba beslutsvägar, stor öppenhet och mycket energi.

Våra värdeord Affärsmässighet, Engagemang och Omtanke genomsyrar allt vi gör och som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Vi erbjuder dig ett spännande bolag med goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling och gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen.

Vi tillämpar 4 dagar på plats på vårt huvudkontor i centrala Göteborg.

OM WALLEY

Walley är en strategisk partner inom betallösningar för stora e-handlare och butiker i Norden. Genom att erbjuda slutkunden flera flexibla betalsätt skapar Walley möjligheter för handlare att stärka relationer, förbättra kundupplevelsen och öka lönsamheten.Walley är en del avNorion Bank Group som är en affärsnära nordisk finansieringsbank. Genom koncernens varumärken Norion Bank, Walley och Collector erbjuds kundanpassade finansieringstjänster som möter distinkta kundbehov inom tre kundsegment: medelstora företag och fastighetsbolag, handlare och privatpersoner. Som specialist på finansieringslösningar är Norion Bank Group ett ledande komplement till traditionella storbanker, med visionen att vara den främsta nordiska finansieringsbanken inom de utvalda segmenten.

Norion Bank Group (tidigare Collector Bank) grundades 1999 och har kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Oslo och Helsingfors. Verksamheten bedrivs genom Norion Bank AB (publ) som är noterat på Nasdaq Stockholm.

INTRESSERAD?

Vi vill gärna se vad du kan, brinner för och vad du tidigare gjort, därför är det önskvärt att du bifogar eller länkar till din portfolio där du presenterar case och uppdrag.

Har du frågor om teamet och rollen, hör av dig till Sofia Rafaa, Head of Marketing Walley & Collectorpå sofia.rafaa@walley.se

Har du frågor om oss som arbetsgivare eller rekryteringsprocessen, kontakta gärna Celie Weinhöfer, HR Business Partner på celie.weinhofer@norionbank.se

Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att få lära känna dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Norion Bank Group

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Norion Bank AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons