Capio Ögon söker medicinsk sekreterare

Capio Ögon söker medicinsk sekreterare

Capio · Malmö · Ansök senast 12 okt. (116 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om oss

Capio Ögon Malmö ligger i centrala Malmö och vi har bedrivit ögonsjukvård sedan år 2000. Vår verksamhet består av kataraktkirurgi och ögonmottagning via avtal med Region Skåne, samt tar emot privata patienter och utför synfelsoperationer. Förutom vår klinik i Malmö har vi också en filial i centrala Lund.

Din roll

Vi söker nu en medicinsk sekreteraretill vår klinik. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av journalutskrifter efter diktat, remisshantering, skanning, tidbokning, receptionsarbete vid behov, samt övriga vårdadministrativa uppgifter som förekommer i verksamheten. Vi arbetar i olika vårdadministrativa system, såsom Melior, Webdoc och Kuralink.

Vi erbjuder dig

På vår arbetsplats kommer du arbeta nära andra yrkesgrupper, både medicinsk och administrativ personal. Det ger en familjär känsla och en arbetsplats där vi lär av varandra.Du kommer få en individuellt anpassad introduktion utifrån tidigare erfarenhet och det finns möjlighet till breddning av arbetsuppgifterna samt utveckling både internt och externt.Vi arbetar måndag till fredag, inga kvällar eller helger.Vi har kollektivavtal via Vårdföretagarna. Vi erbjuder möjlighet till privat sjukvårdsförsäkring samt friskvårdsbidrag och pensionsförsäkring.Om dig

Du är utbildad medicinsk sekreterare med god datorvana och goda kunskaper i tal och skrift. Som person ska du vara flexibel kring dina arbetsuppgifter och ha ett trevligt bemötande. Du är stresstålig samtidigt som du kan skapa struktur och har ett gott ordningssinne. Vidare har du en professionell attityd och kan rycka in där det behövs.

Publicerat: 2024-04-25

Sista ansökningsdag: 2024-05-31

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Capio

Placering

Malmö

Kontaktperson

Capio Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons