C-chaufför sökes!

UT Transport i Norr AB · Gällivare · Ansök senast 1 juni (3 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Distributionschaufför GVE i din ansökan

Nu söker vi en distributionschaufför till vår verksamhet i Gällivare!

Arbetet innefattar distribution av styckegods i Gällivare och Kiruna med omnejd. Arbetet har varierande arbetstider och kan vara fysiskt krävande, så det passar dig som vill ha ett aktivt arbete!

Det finns goda chanser till förlängning efter sommaren och tjänsten tillsätts löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Maria på 070-6310038.

OM DIG

Vi söker dig som är duktig på att samarbeta med dina kollegor. Du är ansvarstagande, har god fysik och vill ha ett aktivt arbete med mycket kundkontakt. Du har en lugn och säker körstil och är varsam med fordon och gods. Du har ett genomgående säkerhetstänk, är noggrann och duktig på att hålla tider. Du är bosatt i Gällivare med omnejd.

C-behörighet och YKB är ett krav. Truckkort, ADR och E-behörighet är meriterande.

OM OSS

Vi har vårt huvudsäte i Umeå, men finns även stationerade i Sundsvall, Luleå och Gällivare. Vi sysselsätter ca 120 personer. Vi har en bred verksamhet och sysslar med allt från distribution av paket och styckegods till transporter av farligt avfall och fjärrtransporter. Vår ambition är att vår personal ska kunna utvecklas inom företaget och att det ska finnas möjlighet att prova på många olika typer av chaufförsyrken.

Vill du ha en arbetsplats där det finns stora möjligheter att utvecklas inom företaget? Tveka då inte att söka dig till oss!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

UT Transport i Norr AB

Placering

Gällivare

Kontaktperson

Ut Transport i Norr AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Distributionschaufför GVE i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons