Butiksmedarbetare sökes till ICAbutiker i Lund & Malmö

Butiksmedarbetare sökes till ICAbutiker i Lund & Malmö

Rosénssons Consulting & Bemanning AB · Malmö · Ansök senast 14 sep. (63 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker dig som vill arbeta med en fast tjänst i en Icabutik i Lund eller Malmö!

Då efterfrågan är stor hos våra ICA kunder söker vi dig som brinner för butiksyrket.Du kan börja inom kortpå ett schema med provanställning för att gå över till en tillsvidareanställning. Tjänsterna varierar mellan50-100 %.

Vi söker dig som vill och kanarbeta med någon form av butiksarbete så som exempelvis kolonial, frukt&grönt,delikatess&fisk,ost&chark mm.För att klara av arbetet behöver du vara självgående, noggrann och har ett stort servicetänk.Vi ser att du är driven, ambitiös ochflexibel som person. Du ska varaintresserad av att utvecklas i butik.Vi ser att du har tidigareerfarenhet från dagligvaruhandeln eller restaurangbranschen. Tidigare erfarenhet av ''Min Butik'', ''Store Office'' och ''AOB'' är tillfördel.

Arbetsuppgifter:

Du kommer arbeta aktivt med att serva butikens kunder och se till så att butikens avdelningar är välfyllda och säljande.Du kommer arbeta i en aktiv avdelning tillsammans med dina kollegor i en inbjudande miljö.

Vi söker dig som:

Du gillarservice och har ett gediget intresse för butiksarbetet och människor.Du är noggrann och ambitiös och tar ditt arbete på stort allvar. Viktigt att du skriver i din ansökan om du vill arbeta i Lund eller Malmö!

Meriterande:

Tidigare arbetat inom idagligvaruhandeln exempelvisICA, Willys, CityGross, Lidl mm.Du har ett brinnande intresse för mat och service!

Rosénssons bemannar och rekryterar personal inom dagligvaruhandeln. Vi löser varje dag organisatoriska problem för våra kunder, ofta med kort varsel. Vi är företaget som aldrig tummar på kvaliteten, service utan gränser!Vi bemannar och rekryterarfrämst till Icabutiker i Malmö och Lund med omnejd.

Vid frågor maila: tilda@rosenssons.com

Vi ser framemot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rosénssons Consulting & Bemanning AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Rosénssons Consulting AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons