Jobbsafari är en del avschibsted logo

Butikschef till vår nya butik i Örebro

Clas Ohlson Sverige · Örebro · Ansök senast 12 maj (8 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Här får du chansen att från start vara med och sätta din butik och ditt team, en otroligt spännande och lärorik möjlighet!

I höst öppnar vi en ny butik i Boglundsängen i Örebro som blir vår tredje butik i Örebro.Vi ser fram emot att få in en ledare som kan vara med och starta upp och driva en efterlängtad butik för oss och Örebroborna. Butiken är tänkt att öppna i september 2024.

Ända sedan starten för mer än 100 år sedan har vi på Clas Ohlson haft en stark företagskultur som präglas av en vilja att göra kunden nöjd. Vi är lagspelare som bryr oss om varandra, våra kunder och resultatet av det vi gör, och vi har ett uttalat mål om att vara ledande inom hållbarhet. Om du delar vår ambition att hela tiden åstadkomma mer kan vi erbjuda dig fantastiska möjligheter att växa både personligen och professionellt. Vi tror på dig.

Kom och väx med oss!

Du ansvarar för att bygga och utveckla ett vinnande team. Du har ett ägandeskap för hela butiken och dess lönsamhet genom att arbeta såväl operativt som strategiskt. Tillsammans med ditt team driver och utvecklar du butiken inom ramarna för Clas Ohlsons framgångsrika butikskoncept.

Med ett coachande ledarskap inspirerar du dina medarbetare att våga utmana sig själva och skapa positiva kundupplevelser. Du värnar och uppmuntrar ett öppet arbetsklimat där dina medarbetare delar kunskap, nytänkande och idéer till ständig förbättring. Som butikschef på Clas Ohlson har du ett ledarskap som bidrar till inkludering och medarbetare som utvecklas och tar ansvar.

Vi förväntar oss att du kan:

  • Tillgodose och utveckla förutsättningarna för Clas Ohlsons kundservicekoncept
  • Driva försäljning genom att coacha och utbilda medarbetare till att skapa goda kundupplevelser och försäljningsresultat
  • Utvärdera, coacha och utveckla medarbetarnas prestationer genom att sätta mål och ge feedback
  • Planera och driva butiksverksamheten på både lång och kort sikt
  • Implementera, analysera och följa upp butikens nyckeltal samt årliga handlingsplan
  • Bemanningsplanera och arbeta med schemaläggning på både lång och kort sikt

Vem söker vi?

Vi tror att du som söker tjänsten har en naturlig ledarskapsförmåga och att du drivs av att motivera och inspirera medarbetare att nå sin fulla potential. Du har ett starkt resultatfokus och genom ditt engagemang och goda planeringsförmåga lyckas du med att framgångsrikt organisera det dagliga arbetet i butik. Du trivs i en snabbrörlig bransch där utveckling, förändring och hållbarhet är en naturlig del av vår vardag. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och erfarenhet från projektledning eller från annan butiksöppning är meriterande.

  • Avklarad gymnasieutbildning, utbildning inom företagsekonomi eller butiksledning är meriterande
  • Minst två års arbetslivserfarenhet av en ledande befattning, gärna inom detaljhandel
  • Goda kunskaper inom MS Office och erfarenhet av butiksspecifika IT-system
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Clas Ohlson tillämpar alltid 6 månaders provanställning.

Välkommen hem

Vår arbetsplats erbjuder en inkluderande och uppmuntrande miljö där vi förväntas ta initiativ och ha mod att prova nya saker. Ditt driv och din lust att utveckla Clas Ohlson tillsammans med oss är det som får oss att ligga steget före. Vi tror på mångfald och att våra medarbetares olika bakgrund, personlighet, erfarenhet och kompetenser är vägen till framgång.

Förutom möjligheten att växa med oss så erbjuder vi också marknadsmässig lön, tjänstepension, rörlig ersättning, personalrabatt, friskvårdsbidrag och kollektivavtal.

För att veta mer om hur det är att jobba hos oss, klicka på följande länk och ta del av våra medarbetares berättelser.

Bli en del av oss!

Tillsammans med dig vill vi förenkla vardagen för alla våra kunder!Vill du vara med och öppna vår nya butik och bygga ett vinnande team? Vi genomför intervjuer och urval löpande, därför ser vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt - dock inte senare än 2024-05-12.

Om du har ytterligare frågor ber vi dig kontakta rekryterande chef oskar.damberg@clasohlson.se

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clas Ohlson Sverige

Placering

Örebro

Kontaktperson

Clas Ohlson AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons