Jobbsafari är en del avschibsted logo

Boendestödjare på skyddat boende för våldsutsatta

KVINNO & TJEJJOUREN BORÅS · Borås · Ansök senast 31 maj (24 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Boendestödjare i din ansökan

Information om ansökan:Per brev till Kvinno- och tjejjouren Borås, Box 979, 501 10 Borås

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tills vidare. Kvinno- och tjejjouren Borås tillämpar 6 månaders provanställning.

Om arbetsplatsen.

Kvinno- och tjejjouren Borås är en idéburen organisation som är partipolitiskt och religiöst obunden och som aktivt arbetar för att motverka mäns våld mot kvinnor, våld i nära relationer och hedersrelaterat våld och förtyck. Vi arbetar med skydd, stöd och våldsprevention. Kvinno- och tjejjouren Borås tillhör riksorganisationen Unizon och delar deras värdegrund och policy. Kvinno- och tjejjouren befinner sig just nu i en spännande fas med pågående utvecklingsarbete, bland annat att arbeta utifrån ny lagstiftning med ansökan hos IVO om tillstånd för skyddat boende.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en medarbetare till verksamhetens skyddade boende. Som boendestödjare på skyddat boende arbetar du tillsammans med dina kollegor med utgångspunkt i uppdrag från socialtjänsten och den enskildes behov för att skapa en trygg och säker vardag. Då en stor del av arbetet innefattar kommunikation och dokumentation med såväl skyddsplacerade som kollegor krävs att du kan utrycka dig väl både i tal och skrift. Stödsamtal, praktisk och psykosocial stöttning är en del av det dagliga arbetet. Som boendestödjare på skyddat boende ska du vara bekväm med att arbeta självständigt likväl som i team och lockas av ett varierande arbete i växlande tempo. Det skyddade boendet är bemannat dygnet runt, veckans alla dagar så du arbetar dag/helg/natt enligt schema.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har kunskaper om våld i nära relationer och/eller arbete med vuxna och barn i kris. Vi önskar att du är utbildad behandlingsassistent, socialpedagog eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tidigare arbetslivserfarenhet från skyddat boende eller HVB-hem är meriterande. Som person är du trygg och prestigelös och kan skapa förtroendefulla relationer med de skyddsplacerade. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav.

För den som erbjuds anställning krävs utdrag ur belastningsregistret och misstankeregistret enligt lagen (2007:171) om registerkoll av personal vid sådana hem för vård eller boende som tar emot barn. Vi vill därför att du tar med dig utdraget om du blir kallad till anställningsintervju.

Mer information om Kvinno- och tjejjouren Borås hittar du på www.ktjboras.se

För ytterligare upplysningar om tjänsten, ring 010-45 50 365 och tala med verksamhetschef Mette Berntsson.

Välkommen med din ansökan, inklusive CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2024-05-31. Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KVINNO & TJEJJOUREN BORÅS

Placering

Borås

Kontaktperson

KVINNO- OCH TJEJJOUREN BORÅS

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Boendestödjare i din ansökan

Information om ansökan:Per brev till Kvinno- och tjejjouren Borås, Box 979, 501 10 Borås

Dela jobbannonsen

Anmäl annons