Bilplåtslagare/Skadetekniker

Thunbergs Bil · Gävle · Ansök senast 4 aug. (41 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi på Thunbergs Bil fortsätter att expandera och behöver nu förstärka vårt team med bilplåtslagare/skadetekniker. Vi välkomnar både dig som är nyutbildad men också dig som är senior i rollen!

Om tjänsten

Som skadetekniker hos oss arbetar du med att reparera krockskadade bilar genom att byta och rikta karossdetaljer, göra svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontera och montera teknisk och mekanisk utrustning. Du kommer främst att arbeta med att reparera plåtskador på personbilar som Peugeot, Mazda, Ram, Opel, DS, Mitsubishi, Citroen och Kia (endast skadeverkstad). Till din hjälp har du kollegor med stor kunskap och lång erfarenhet.

Vi letar efter dig som vill vara med och forma framtiden och uppleva den spännande utveckling vi står inför inom framtidens bilar!

Vårt erbjudande

Hos oss erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter och utbildningar av hög kvalitet för att du ska känna dig trygg i din roll. Vi är det största privatägda bolaget inom bil i Gävle och det är vi stolta över. Vi ser oss som det stora men lilla företaget- vi har alltid haft en platt organisation och nära till beslut och så vill vi att det ska fortsätta att vara! Ser du som medarbetare något som behöver förbättras eller köpas in är det aldrig långt till förändring. Vi har dessutom en relativt ny och fräsch verkstad!

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du har goda kunskaper inom plåtskadereparationer, men hur du fått dem spelar mindre roll, antingen har du utbildat dig eller så har du arbetslivserfarenhet inom området. Självklart är lång erfarenhet inom yrket mycket meriterande. Dessutom är det en stor fördel om du är digital och uppskattar digitala hjälpmedel. God svenska är krav för tjänsten, likaså B-körkort.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Du tycker om att arbeta med människor och teknik. Hos oss hjälps vi åt och du är duktig på service även när det gäller att hjälpa dina kollegor. Vidare ser vi att du är lugn, stresstålig, flexibel och positiv.

Övrigt

Tjänsten är på heltid tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta på vår anläggning i Hemsta, Gävle.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Wilma Barthelsson, rekryteringskonsult, 070-4661669 eller Anna Nord, rekryteringskonsult, 073-9816414.

Rekryteringen sker löpande och du är välkommen med din ansökan redan idag!

Krav

  • Goda kunskaper inom plåtskadereparationer
  • B-körkort
  • God svenska


Om arbetsgivaren - Thunbergs Bil

Vi på Thunbergs har sysslat med bilar i mer än 50 år. Sålt bilar. Servat bilar. Reparerat bilar. Men framförallt: hjälpt människor i Gävleborgstrakten att hitta rätt bil för deras behov och budget. Förklaringen bakom vår framgång är enkel: långa relationer med våra kunder. Kunder som uppskattar ett brett sortiment och att bli väl omhändertagna. Och som vet att vi gör deras bilägande enkelt genom att vi hjälper dem hela vägen från försäljning av deras inbytesbil till service av den nya. Sedan 1999 ägs Thunbergs Bil AB av Jonas Olsson och vi finns nu representerade på två anläggningar i Gävle: Hemsta och Hemlingby. Vi är stolta representanter för Peugeot, Mazda och Mitsubishi och sedan 2019 även för Opel och våra nya tillskott för 2021 även Dodge och Citroën.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Thunbergs Bil

Placering

Gävle

Kontaktperson

Jobbet.se Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons