Jobbsafari är en del avschibsted logo

Besiktningsingenjör inom Lyft till Stockholm/Uppsala

Besiktningsingenjör inom Lyft till Stockholm/Uppsala

Kiwa Sweden AB · Solna · Ansök senast 30 apr. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

We are Kiwa – Är du?

För oss på Kiwa är vår värdegrund, ARE, utgångspunkten i allt vi gör. Ambitious, Reliable och Engaged. Känner du igen dig i vår värdegrund och strävar efter att skapa förtroende och trovärdighet mot kund och hos dina medarbetare? Vill du vara med och skapa framtidens samhälle med några av branschens vassaste kompetenser, ja då ska du bli en av oss!

Om jobbet

Vi söker nu en ny kollega som ska arbeta med besiktning inom lyftsäkerhet till vårt team i Stockholm, Solna. I tjänsten genomför du besiktningar av lyftanordningar. Det kan vara olika typer av kranar, fordonslyftar, grävmaskiner, vindkraftsverk eller entreprenadmaskiner med mera.

Du kommer att ha nära kontakt med både kunder och medarbetare, där du bygger långsiktiga relationer och jobbar för att ha ett grymt samarbete inom teamet. Du är din egen ledare och har ansvar över att dina besiktningar blir av och planerar dina veckor så det funkar för både kunden och dig, en bra balans mellan arbete och vardag. Kunderna finns i Stockholm med omnejd och resor inom Sverige förekommer.

Vem vi söker

För att trivas hos Kiwa och i tjänsten söker vi dig som är ambitiös och engagerad med ett sinne för säkerhet och noggrannhet. Vidare trivs du att planera och ta ansvar över ditt egna arbete och tycker om att ha en roll med mycket kundkontakt och rörelse.

Vi söker dig med:

  • Teknisk gymnasie- eller högskoleutbildning, alternativt yrkesutbildning med relevant inriktning
  • Erfarenhet av arbete med lyftanordningar
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift
  • Goda kunskaper i Officepaketet

Är du utbildad och har arbetat som tekniker inom flyg, hiss eller vindkraft, alternativt är utbildad sjöingenjör så kan denna roll vara nästa steg för dig.

Vad Kiwa erbjuder dig

Vi är framgångsrika tack vare våra medarbetare och deras kompetens. Därför står din utveckling och trivsel hos oss i centrum. Genom ditt dagliga arbete, få gå utbildningar som passar just dig, löpande medarbetarundersökningar samt ledarutbildningar för våra chefer kommer du ständigt att få utvecklas, känna dig sedd och växa hos oss. Vi är en attraktiv arbetsgivare och erbjuder bland annat:

· En god arbetsmiljö med stor flexibilitet då vi månar om våra medarbetares balans mellan jobb och fritid

· Stabiliteten av att ha kollektivavtal

· Generöst friskvårdsbidrag, ersättning för läkarbesök, en förmånsportal, förmånscyklar och mycket mer

· Förmånsbil

Så här söker du

Ansök via vår hemsida och registrera ditt CV. Urval och intervjuer sker löpande. Anställning kan ske innan sista ansökningsdag.

För frågor gällande rollen kontakta enhetschef, Fredrik Persson, 010-4793098 eller rekryteringsansvarig, Sofija Petrov, på sofija.petrov@kiwa.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför den här rekryteringen har vi noga övervägt våra annonsvägar därför undanber vi oss kontakt med rekryterings- och annonsförsäljare.



Om Kiwa

Kiwa är idag ett av de mest framgångsrika företagen inom besiktning, provning, certifiering och teknisk konsultation. Vi är en global aktör med lokal förankring. Vi har starka kundrelationer och hög service med ett fokus på säkerhet, teknik och hållbarhet. Vi har ett brett utbud och erbjuder tjänster inom processäkerhet, fastighets- och lyftsäkerhet, lantbruk samt inom livsmedels- och byggbranschen. Som koncern är vi verksamma i över 40 länder och har ca 10 000 anställda runt om i världen. I Sverige har vi ett tjugotal kontor mellan Kiruna och Malmö där totalt 900 medarbetare arbetar tillsammans för ett säkrare samhälle.

Övrig information

Kiwas målsättning är att ha en arbetsplats som är drogfri. Därför genomför vi slumpmässiga alkohol- och drogtester under året.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kiwa Sweden AB

Placering

Solna

Kontaktperson

Kiwa Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons