Behandlingspedagog

MURARSGÅRD AKTIV REHAB AB · Bollnäs · Ansök senast 15 juli (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Jobbansökan i din ansökan

Murars Gård HVB, utredning och behandlingshem, söker medarbetare för omedelbar anställning.

Privat HVB som vänder sig specifikt mot barn och familj, med utredning och behandling. Verksamheten har bedrivits sedan -94, i samma privata regi och med samma inriktning.

Det övergripande målet med verksamheten är att ge god omvårdnad och bästa förutsättningar i en hemtrevlig och trygg miljö där socialtjänstens vårdplaneringar utgör utgångspunkt för utrednings/behandlingsvistelsen.

Verksamheten arbetar utifrån en psykosocial problematik med bla. unga mödrar/gravida, funktionsnedsättning mm, vidare arbetar verksamheten med risk och säkerhetsbedömningar mot nämnd målgrupp.

Verksamheten arbetar med föräldraskapet centralt, bland annat med föräldrautbildning, i ett positivt förändringsarbete, säkerhetsplanering etc. Vår vardag utgår från en hemlik miljö

Vi eftersöker nu dig med adekvat eftergymnasial riktad utbildning så som förskollärare främst, samt även behandlingspedagog. Erfarenhet av socialt arbete är meriterande.

Vi ser dina arbetsuppgifter som att ingå i behandlings och utredningsteam samt vara en god pedagog och referensperson, i en miljöterapeutisk vardag. Du ska som familjebehandlare och kontaktperson kunna delta i behandlingskonferenser med uppdragsgivare/socialtjänsten samt kunna uttrycka dig i tal och skrift genom bla. Journalföring och rapportering.

Den vi söker ska ha ett stort engagemang och genuint intresse för människor. Vi vill att du ska känna att du kan göra skillnad för våra boende. Vi vill ge de boende en vardag som innebär rutiner, ramar och stabilitet. Vi sätter högt värde på din personliga och sociala mognad. Vi ser även fram emot manliga sökanden.

B-körkort erfordras. Lön enligt ök, kollektiv avtal finns. Tjänsten beräknas till ca 91-100% samt skiftgång.

Ansökan sker genom samt CV med referenser mejlas till info@murarsgard.se

Urval och intervjuer sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

MURARSGÅRD AKTIV REHAB AB

Placering

Bollnäs

Kontaktperson

Murarsgård Aktiv Rehab AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Jobbansökan i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons