Jobbsafari är en del avschibsted logo

Batteriproduktionen söker en Verkstadschef produktion

Batteriproduktionen söker en Verkstadschef produktion

Scania CV AB · Södertälje · Ansök senast 15 maj (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Var med på resan att bygga upp nya batteriproduktionen på Scania! Vi förser våra lastbilar med batterier och högspänningskablage för en elektrifierad framtid!

Vi erbjuder

En inkluderande arbetsmiljö, engagerade ledare och ett öppet klimat. Vi strävar efter en jämställd arbetsplats med mångfald i fokus. Vill du ha ett intressant jobb i en spännande miljö med möjlighet till utveckling?

Vi söker nu personen som ska leda driftsättningen och stabilisering av vår nya Kablagefabrik.

Vad innebär tjänsten

I rollen som verkstadschef ansvarar du för vår montering av högspänningskablage. Arbetet sker i nära samverkan med R&D och de lokala stödfunktionerna där uppdraget är att bygga kompetens i den egna produktionsorganisationen samt i samverkan montera och leverera en produkt med säkerhet, ergonomi och kvalitet i fokus.

Med grunden i Scanias Produktionssystem och våra kärnvärden bidar du med ett engagerat och närvarande ledarskap. I den lokala ledningsgruppen för produktionen ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att nå gemensamma mål. I det övergripande ansvaret ingår personalledning, arbetsmiljö, kvalitet, leverans och ekonomi. Vardagen är stimulerande och med varierande utmaningar där du behöver kunna vara flexibel och snabbt kunna prioritera och fatta beslut.

Vi söker dig

Som har några års ledarerfarenhet och som nu är redo för din nästa utmaning. För att trivas i rollen och kunna skapa resultat är det viktigt att du trivs i en producerande miljö och vill arbeta nära verksamheten. Du har intresse för att utveckla människor och verksamheten, ser till helheten och vågar testa nya idéer.

Du är trygg i ditt ledarskap, har god självinsikt och är lyhörd för vad som krävs för att motivera och engagera dina medarbetare. Som person är du strukturerad, ödmjuk och resultatorienterad.

Då jobbet omfattar internationella kontakter är engelska i tal och skrift ett krav.

Jag som Produktionschef för Batteriproduktionen tror på ett närvarande ledarskap som för mig betyder att vi har en vilja och intresse att se och lära oss av våra medarbetare. Att med hjälp av våra principer och metoder, vara drivande i att lösa våra utmaningar samt att ständigt sträva och arbeta för att förbättra verksamheten. Då vi är en verksamhet bestående av både manuellt monteringsarbete i kombination med en hög automationsgrad handlar vår framgång i ditt intresse och engagemang att få ut det bästa av våra viktiga medarbetare samt kunna förstå och hantera de tekniska utmaningarna för att på så sätt åstadkomma en säker och trygg arbetsplats som levererar rätt kvalitet i rätt tid. Vi är också en organisation och process under uppbyggnad, där stora möjligheter finns för att forma kultur men också våra processer och sätt att arbeta. Vi arbetar aktivt med mångfald och inkludering över hela organisationen och har till exempel i dagsläget 35% kvinnliga anställda på batterifabriken.

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Produktionschef: Björn Nerelius, bjorn.nerelius@scania.com

Ansökan

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och relevanta intyg. Ansök via hemsidan Jobbsök/Mysuccess snarast möjligt dock senast den 2024-05-15. Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningsperioden. En bakgrundskontroll kommer att göras under processen.

Vi ser framemot din ansökan!

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2022 levererade vi 80 238 lastbilar, 4 994 bussar samt 13 400 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 170 miljarder kronor, varav över 21 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 57 000 medarbetare. Forskning och utveckling är huvudsakligen koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Latinamerika, med regionala produktcenter i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON GROUP. För mer information besök: www.scania.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Scania CV AB

Placering

Södertälje

Kontaktperson

Scania CV AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons