Bartender

Mossbylund · Skurup · Ansök senast 29 sep. (123 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Bartender på Mossbylund

Vi söker sprudlande och kreativa bartenders som vill skapa magi bakom bardisken på Hotell Mossbylund! Hos oss är det mer än att blanda drinkar, här skapar vi tillsammans en helhetsupplevelse för våra gäster.

På Hotell Mossbylund strävar vi alltid efter att ge våra gäster en oförglömlig vistelse, oavsett om de är här för en avkopplande spaweekend eller en smakfull middag eller drink. Som bartender har du en central roll i att skapa en festlig, levande och härlig atmosfär och ge våra gäster en minnesvärd och smakfull upplevelse.

Vem är du?

Vi söker dig som är professionell och personlig i möte med gäster och kollegor.Som har tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen, som är en teamplayer, som skapar positiv & festlig atmosfär (och goda drinkar!) som har ett stort intresse och kunskap för olika drycker, som är kreativ, som gillar att arbeta i högt tempo och som samtidigt ger fantastisk service och ser till att överträffa gästernas förväntningar. Har du dessutom tidigare erfarenhet som bartender är det en merit.

Vill du vara en del av vårt team och ha möjligheten att jonglera med drinkar och gäster? Vill du arbeta i en härlig miljö, där gästernas nöjda leenden är det viktigaste? Varmt välkommen att söka tjänsten som bartender på Mossbylund redan idag!

VEM ÄR VI?

Förutom en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar, erbjuder vi även alla anställda personalförmåner som restaurangmat i toppklass, träning, spabehandlingar och övernattningar. Du får fantastiska kollegor och möjlighet till personlig utveckling. Vi är kollektivavtalsbundna och är en Svanenmärkt arbetsplats som värnar om hållbarhet och miljön lite extra.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mossbylund

Placering

Skurup

Kontaktperson

Hotell Mossbylund AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons