Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bartender

Boulebar · Örebro · Ansök senast 1 juni (39 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Bartender i din ansökan

Vi tror att du tycker som vi, att service alltid står i fokus och att du på riktigt älskar människor. Som bartender på Boulebar guidar du gästen till rätt sportdryck vid boulebanan och vidare genom kvällen i vårt franska sortiment av öl, vin och cocktails.

Här har vi listat egenskaper och erfarenheter som är viktiga för att vi skall trivas ihop:

- Du älskar ditt hantverk och att dela med dig av det

- Har erfarenhet av bar och ett stort intresse för cocktails

- Ansvarsfull och ordningsam

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Tillsammans jobbar vi varje dag för att utvecklas och erbjuda våra gäster en unik upplevelse.

Anställningsvillkor

Var: Boulebar Slottsgatan Örebro

Anställningsform: Entligt överenskommelse

När: Vi rekryterar löpande

Vi är anslutna till kollektivavtal.

OM OSS

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Precis som samhället så står Boulebar inför ett spännande år. Nu är vi cirka 150 anställda på tio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis.

Känner du igen dig i beskrivningen, ansökan redan idag. Urvalet sker löpande. Har du frågor? Kontakta mig på; tadas.vasiliauskas@boulebar.se Vi ser fram emot att höra mer från dig!

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Boulebar

Placering

Örebro

Kontaktperson

Boulebar Group AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Bartender i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons