Bartender Kappa Bar

Barcraft Örebro AB · Örebro · Ansök senast 15 juni (17 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vill du också jobba på en av Sveriges mest expansiva restaurangkedjor?

Kappa Bar är en konceptstyrd bar och restaurang med en unik nisch inom esport och gaming. Kappa´s första restaurang öppnades våren 2016 i Göteborg och har sedan dess vuxit till 8st restauranger runt om i landet.

Kappa Bar välkomnar sina gäster till en upplevelse med mat och dryck kombinerat med alla sorters gaming.

Kappa serverar vällagad mat och unika drinkar - allt i en hyllning till gamingscenen. Menyn erbjuder alla åldrar något trevligt att äta även om vi är mest kända för vår högt värderade burgare som ofta infinner sig på diverse topplistor. Utöver gaming-nischen är Kappa Bar en aktivitetskrog där det löpande sker quizkvällar och andra roliga event.

Vi lägger en stor stolthet i det vi gör och drivs av att varje dag ge våra gäster ett fantastiskt restaurangbesök i en ny och modern miljö.

Kappa Bar är en del av Kappa Meltdown Group. KMG är verksamma i sex olika länder och har ungefär 30 barer/restauranger runt om i världen. Kappa Meltdown Group är idag världsledande inom sin nisch

Vem är du?

Vi söker en ansvarsfull person med glimten i ögat och ett stort hjärta för service. Du är trygg i dig själv och ser inga hinder att jobba i baren utefter ett färdigt koncept. Du förstår värdet i produkten, är lösningsorienterad och stimuleras av att jobba i ett team.

Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att sköta baren samt servera våra gäster.

Tidigare erfarenhet är ett krav.

Maila till orebro@kappabar.se om du är intresserad av tjänsten.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Barcraft Örebro AB

Placering

Örebro

Kontaktperson

Barcraft Örebro AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons