BARANSVARIG

Mossbylund · Skurup · Ansök senast 29 sep. (123 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du vår nya drinkguru?

Är du en passionerad bartender med erfarenhet av att skapa fantastiska drinkar och ge gästerna en minnesvärd upplevelse? Då kan du vara den vi söker!

På Hotell Mossbylund strävar vi alltid efter att ge våra gäster en oförglömlig vistelse, oavsett om de är här för en avkopplande spaweekend eller en smakfull middag eller drink. Som vår nya baransvarige kommer du att ha en central roll i att skapa en festlig, levande och härlig atmosfär och ge våra gäster en minnesvärd upplevelse.

Vem är du?

Vi söker dig som är en erfaren bartender, som har god och bred kunskap om olika drycker & klassiska cocktails, som är kreativ, engagerad, som gillar att jobba i högt tempo och som brinner för att ge bra service och skapa fantastiska drinkar. Har du dessutom erfarenhet av ledarskap eller ansvar så är det en merit.

Vill du vara en del av vårt team och ha möjligheten att jonglera med drinkar och gäster? Vill du arbeta i en härlig miljö, där gästernas nöjda leenden är det viktigaste? Varmt välkommen att söka tjänsten som bartender och baransvarig på Mossbylund redan idag!

  VEM ÄR VI? Hotell Mossbylund är en arbetsplats där vi värdesätter våra medarbetare och deras utveckling högt. Vi erbjuder en inspirerande och kreativ arbetsmiljö där du får möjlighet att växa och utvecklas i din roll som baransvarig.

  Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid/deltid.

  TILLSAMMANS SKAPAR VI MOSSBYMAGI!Välkommen att skicka in din ansökan med CV och ett personligt brev där du berättar varför du är rätt person för rollen som baransvarig på Hotell Mossbylund. Tillträde enligt överenskommelse, rekrytering pågår fortlöpande. Vi ser fram emot att välkomna en ny kollega som delar vår passion för service och gästupplevelser. Välkommen att vara med och skapa minnen som våra gäster kommer att bära med sig länge!

  Om arbetsgivaren

  Arbetsgivare

  Mossbylund

  Placering

  Skurup

  Kontaktperson

  Hotell Mossbylund AB

  Dela jobbannonsen

  Anmäl annons