Är du Sandfallets nya stjärnkock?

Sandfallets Kooperativa Förskola Ek För · Partille · Ansök senast 15 aug. (58 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ansökan kock i din ansökan


Är du Sandfallets förskolas nya stjärnkock?

Är du en kreativ och organiserad kock med erfarenhet av att arbeta i förskolekök? Vill du ha det viktiga uppdraget att framställa hållbara och näringsrika måltider till barn och pedagoger som uppskattar god mat?

Sandfallet är en föräldrakooperativ förskola som ligger i Furulund i Partille kommun. Förskolan har 42 barn och 11 anställda fördelat på tre avdelningar. Våra ledord är solidaritet och delaktighet något som genomsyrar hela vår verksamhet. Vi är inspirerade av Reggio Emilias filosofi där tilltron till barnens inneboende förmåga är stor och där nyfikenheten och lusten att leka och lära står i centrum. Förskolan är Grön Flagg certifierad och vår vision är att bli Partilles grönaste förskola inte minst när det gäller maten. Läs gärna mer på: www.sandfalletsforskola.se och på instagramkontot sandfalletsgrytorochkastruller

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 70%, 28 timmar/vecka. Omfattningen på tjänsten kan eventuellt komma att utökas. Då du arbetar ensam i köket ställs det höga krav på självständighet samtidigt som det ges stora möjligheter att lägga upp arbetet som du önskar.

Arbetsuppgifter

Utifrån ett hållbart perspektiv tillaga näringsriktiga måltider från grunden. Du planerar matsedel och sköter inköp kostnadseffektivt med ekologiska och klimatsmarta produkter. Diska porslin och städa köket samt ansvara för egenkontroller och att hygienrutiner följs i tillagningsköket. I arbetet ingår att arbeta självständigt och att samarbeta med barn och pedagoger vid olika högtider och traditioner. Köket är förskolans hjärta i direkt anslutning till barngrupperna, där pedagoger möts och barn trivs.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har en slutförd kockutbildning, som bedöms likvärdig med en gymnasieutbildning inom restaurang- och livsmedelsprogrammet. Du ska kunna läsa, förstå och kommunicera på svenska för att exempelvis ta del av rutiner och anvisningar, såsom arbetsskyddsinformation. Du behöver ha erfarenhet av förskolekök eller annan köksverksamhet med planering, inköp och tillagning av näringsriktiga måltider. Måltiderna måste vara kostnadseffektiva och stor vikt läggs vid ekologisk hållbarhet. Mycket av maten vi äter är vegetarisk och måste leva upp till krav som ställs på offentliga måltider samt vid behov krav på specialkost och allergier.

För att passa tjänsten behöver du vara noggrann, kreativ och innovativ samt har lätt för att hitta nya infallsvinklar och lösningar på olika problem som kan uppkomma. Din förmåga att planera och organisera ditt arbete behöver vara god och du har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter. Du har förmågan att se vad som behöver prioriteras, är effektiv och använder våra resurser på bästa sätt.

I enlighet med Sandfallets värdegrund har du ett gott bemötande, god förmåga att samarbeta och värnar om hög kvalitet i ditt arbete. Du som slutkandidat ska kunna uppvisa ett utdrag från Polisens belastningsregister för arbete inom skola eller förskola. Denna behövs ej finnas med i din ansökan.

Erfarenhet krävs, vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde enligt överenskommelse, intervjuer sker löpande.

Provanställning i 6 månader tillämpas, sista ansökningsdag 24.08.15

Skicka ansökan till rektor@sandfalletsforskola.se

Vid frågor kontakta Ulrika Ranefjärd 0725–228271 eller rektor@sandfalletsforskola.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sandfallets Kooperativa Förskola Ek För

Placering

Partille

Kontaktperson

Sandfallets Kooperativa Förskola Ek. För.

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ansökan kock i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons