Jobbsafari är en del avschibsted logo

Är du grävmaskinisten vi letat efter?

Umeå · Umeå · Ansök senast 30 juni (41 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Grävmaskinist Norr i din ansökan

Vi söker nu en grävmaskinist för arbete i norra Sverige. Avdelningen består av avdelningschef, projekt- och arbetsledare samt flertalet rivare, håltagare och maskinförare. Tillsammans levererar vi kvalitativa tjänster inom rivning och håltagning med miljön i fokus. Du utgår från Umeå, Skellefteå eller Piteå och projekten kan även vara förlagda på annan ort.

Som maskinförare hos oss har du en ledande roll i det dagliga arbetet och är viktig faktor för att vi levererar det kunden förväntar sig. Med god planering genomför du dina arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt och säkerställer på så vis att arbetet följer uppsatta tidplaner.

Under en arbetsdag river du olika typer av byggnader med grävmaskin, sorterar rivningsavfall och samarbetar med både kollegor och kunder. Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Rivning & sortering
  • Tömning av containers
  • Planering av arbetsmoment

Vi söker dig som värdesätter säkerhet och en god arbetsmiljö. Du har maskinförarbevis eller yrkesbevis och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av rivning eller sortering.

Lotuskoncernens erbjudande

Vi är Nordens ledande rivningsaktör och som anställd hos oss blir du en del av en stor verksamhet med goda möjligheter till individuell utveckling. Kvalitet, säkerhet och arbetsmiljö är grunden till allt vi gör och vi utbildar självklart dig och dina kollegor inom dessa områden. Att vara en föregångare för att minska branschens miljöpåverkan är en roll vi med stolthet tar på oss.

Vi är anslutna till kollektivavtal och erbjuder även friskvårdsbidrag och regelbundna hälsoundersökningar. I denna tjänst erbjuds du även tjänstebil.

Läs mer om oss som arbetsgivare på lotusab.se/karriar

Har du frågor om oss eller den aktuella tjänsten? Kontakta rekryteringsansvarig Josefin Wikström, josefin.wikstrom@lotusab.se

Skicka din ansökan i form av CV och personligt brev till rekrytering@lotusab.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Umeå

Placering

Umeå

Kontaktperson

Lotus Maskin & Transport AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Grävmaskinist Norr i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons