Jobbsafari är en del avschibsted logo

APOTEKSKONSULT SOM VILL SOMMARJOBBA I STOCKHOLM INOM E-HANDEL OCH APOTEK

APOTEKSKONSULT SOM VILL SOMMARJOBBA I STOCKHOLM INOM E-HANDEL OCH APOTEK

Apotekskonsulterna AB · Stockholm · Ansök senast 22 sep. (118 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

SPÄNNANDE SOMMARJOBB INOM E-HANDEL OCH APOTEK

Apotekskonsulterna har sedan starten för nio år sedan tillhandahållit högkvalitativa konsulttjänster till apotek- och läkemedelsbranschen. Våra konsulter har via sitt engagemang, flexibilitet och lösningsorienterade förhållningssätt satt en ny kvalitetsstandard av vad som skall förväntas av konsulttjänster inom branschen. Vår ambition att fortsätta växa gör att vi nu är på jakt efter nya stjärnfarmaceuter som vill vara med att vidareutveckla Apotekskonsulterna till nästa nivå.

Vi söker just nu apotekskonsulter för sommarjobb i Stockholm.

Du utgår från din hemadress och reser till olika enheter i närområdet, där både e-handel, öppenvårdsapotek och vårdhem kan bli aktuellt.

OM TJÄNSTEN

Vi söker dig som har legitimation som receptarie eller apotekare och som vill ha ett spännande sommarjobb. Du kommer tjänstgöra som inhyrd apotekskonsult på e-handel, olika apotek i olika kedjor runt om i Stockholm med omnejd, eller på vårdhem, men med din anställning hos oss. Vi samarbetar bland annat med olika apotekskedjor och som apotekskonsult får du möjlighet att testa hur det är att jobba på många olika arbetsplatser.

OM DIG

Du kan antingen det aktuella expeditionssystemet sedan tidigare eller så lär du dig det i början av ett uppdrag.

Vi vill att du är engagerad, flexibel och värdeskapande för oss, vår kund och de du samarbetar med på arbetsplatsen. Vidare krävs det att du är noggrann, strukturerad och duktig på att kommunicera. Du tycker om att lösa problem på ett enkelt sätt och motiveras av att skapa resultat. Du tycker om att se andra utvecklas i din omgivning tillsammans med dig och är en sann energispridare som skapar positiv stämning omkring dig. Du tycker om att arbeta med kollegor som är drivna, passionerade och engagerade.

VAD VI ERBJUDER

Vi är en arbetsplats av farmaceuter, för farmaceuter. Vi är själva farmaceuter och har tillbringat mycket tid tillsammans med andra farmaceuter och därför tror vi oss veta hur just farmaceuter vill ha sin drömarbetsplats och hur de önskar att deras karriär ska utvecklas. Vår verksamhet drivs med ledorden värdeskapande, flexibilitet, engagemang och enkelhet.

  • Vi tror att du kommer trivas hos oss om du vill:
  • Ha en stark gemenskap och sammanhållning
  • Arbeta mot gemensamma mål och värderar olika kompetensbakgrund och mångfald
  • Utvecklas och ser kundmöten som en möjlighet att lära dig något nytt varje dag
  • Ha arbetsuppgifter där din farmaceutiska kompetens gör skillnad
  • Ha kul på jobbet

URVALSPROCESS

Kandidater till tjänsten kommer att gå igenom följande steg i urvalsprocessen:

  1. Första intervjun – intervju med en av våra partners där vi går igenom vem du är och vad du önskar av din karriär hos oss.
  2. Andra intervjun – en djupgående intervju med dig i fokus
  3. Tredje intervjun – avslutande intervju

OM OSS

Apotekskonsulterna startades 2015 med den tydliga ambitionen att bli ledande inom externa bemanningslösningar för apoteks- och läkemedelsbranschen. Idag kan vi med stolthet titulera oss som ett av de ledande konsultföretagen med inriktning på apoteksbranschen.

Vi arbetar med ett brett fält av tjänster såsom apoteksbemanning, utbildning, farmaci och ledarskap. Vi kan verka på olika organisatoriska nivåer och med flertalet roller vilket gör att vi kan erbjuda våra medarbetare, allt efter vilja och förmåga, möjligheter att utvecklas tillsammans med oss. Som konsult på Apotekskonsulterna får du uppleva olika arbetsplatser, arbeta med flera kollegor samt utföra varierande arbetsuppgifter. Det gör inte bara ditt jobb mer intressant och spännande men gör dig också många erfarenheter rikare. Du kommer med din bakgrund, personlighet och erfarenhet vara med och definiera Apotekskonsulterna som företag.

Som arbetsgivare tror vi på lika möjligheter och att alla ska behandlas likvärdigt, oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder. Vi letar efter dig med rätt förmågor och erfarenheter som gör att du kan genomföra jobbet väl och som alltid vill prestera efter bästa förmåga.

Utöver detta förväntar vi oss att alla behandlar sina kollegor och apotekskunderna med artighet och omtanke vid alla lägen.

Det är en enkel filosofi. Det innebär att varje medarbetare ska känna sig stöttad och ha möjligheten att lyckas hos oss på Apotekskonsulterna.

Vi ser fram emot att höra från dig! Välkommen med din ansökan!

SAMMANFATTNING

Anställning: Sommarjobb där både visstidsanställning / timanställning är möjligt enligt överenskommelse

Placeringsort: Stockholm med omnejd

Lön: Fast månadslön/timlön

Krav på utbildning: Leg. Apotekare/Leg. Receptarie

Språk: Svenska – flytande i tal och skrift

Körkort: Ej krav men önskvärt

Avdelning: Apotekskonsult

Roll: Leg. Apotekare/Leg. Receptarie

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Apotekskonsulterna AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Apotekskonsulterna ADF 1 AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons