Apotekschef till Apotek Hjärtat ICA Maxi Bollnäs

Apotekschef till Apotek Hjärtat ICA Maxi Bollnäs

Apotek hjärtat Bollnäs · Bollnäs · Ansök senast 31 maj (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Därför ska du jobba hos mig, Regionchef Caroline:

Välkommen till vårt Apotek Hjärtat ICA Maxi Bollnäs. Vi har precis firat ett år och vilket år det varit! Mottagandet har varit enormt och kunderna har verkligen hittat till oss.

Som apotekschef, är det viktigt att du ser alla medarbetare och är tydlig med ditt mål. Du driver apoteket som ditt eget och är lika mån om resultat och kundbemötande, som kollegor och arbetsmiljö. Som apotekschef och farmaceut på Hjärtat, ser du enkelheten i lösningarna, engagemanget i försäljningen och entreprenörskapet när det sitter lite fast. Du går in i varje ny dag med en positiv känsla, som du vet smittar av sig på alla du möter. Du ska samarbeta med cheferna i bemanningsgruppen, men även i hela AC-teamet. Jag värdesätter ärlighet, inkluderande och tillit till andras kompetens, väldigt högt.

Att leda ett apotek, kräver gott ledarskap, men även stort självledarskap. I denna del av regionen har det alltid funnits ett gott samarbete mellan apoteken och medarbetarna och det är även mycket viktigt framåt.

Apotek Hjärtat ICA Maxi Bollnäs kunder är främst Maxi-besökare, som vill handla och lösa apoteksärendet snabbt och smidigt, men vi har även trogna stammisar från hela Bollnäs-området. ICA Maxi är helt nybyggt och av senaste konceptet.

Våra öppettider är 8–20 alla dagar och kunderna uppskattar det verkligen.

Vill du driva ett av regionens lönsammaste apotek, tveka inte, utan sök direkt!

Tjänsten är en tillsvidareanställning som Apotekschef. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en Apotekschef på Hjärtat!

Du har det övergripande ansvaret för resultat-, drift-, personal- och farmaceutiska frågor på ditt apotek. Din främsta arbetsuppgift är att uppnå ditt apoteks ekonomiska mål tillsammans med ditt team. För att nå dit coachar och motiverar du personalen i deras dagliga arbete och utveckling.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie, apotekare eller utbildad apotekstekniker. Du är antingen i början av din karriär och vill utveckla dina ledaregenskaper eller så är du en erfaren ledare och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya framtida Hjärtatmedarbetare.

Du är en drivkraftig ledare med ett affärsmässigt tänkande. Du är effektiv, initiativrik, mål- och resultatorienterad och ser verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv. Som apotekschef har du förmågan att motivera, stödja och utveckla din personal.

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där vi erbjuder dig individanpassad kompetensutveckling och där du har ett nära samarbete med dina kollegor och chef.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår podd!

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Sista ansökningsdag: 2024-05-31

Kontaktperson: Caroline Mård, caroline.mard@apotekhjartat.se

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Apotek hjärtat Bollnäs

Placering

Bollnäs

Kontaktperson

Apotek Hjärtat AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons