Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare E-mobility - Malmö

Boost Technical Power · Malmö · Ansök senast 7 juni (18 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Affärsutvecklare i din ansökan

Har du ett intresse för teknik, projektledning och affärsutveckling? Trivs du med att skapa goda relationer?

Till vår kund söker vi nu en erfaren och engagerad projektledare som kommer vara en viktig del av tillväxten inom laddinfrastrukturområdet.

Om tjänsten

Som projektledare hos vår kund kommer du att ha en bred och fartfylld roll. Du arbetar med att upprätta och följa upp projektplaner inom E-mobility. Du ansvarar för försäljningen och samordningen av installationer av billaddare och kundimplementation från projektplanering till leverans i hela Sverige.

I det dagliga arbetet tar du ett helhetsansvar för affären mot kund samt underentreprenörer som är verksamma i projektet. I dina arbetsuppgifter ingår att säkerställa tidsplaner, följa upp kostnadskalkyler för installationer och att alltid säkerställa kvaliteten i projekten. Här kommer du vara en nyckelperson i kontakten med partner, kunder och leverantörer.

Du blir en del av ett team med mycket energi och högt i tak.

Om dig

Du har en dokumenterad erfarenhet av att driva och leda projekt med goda resultat inom e-mobility, installation eller teknik/mjukvara.

Som person är du en lagspelare med stark drivkraft att leda projekten framåt och ditt arbetslag mot ett gemensamt mål. Du är flexibel, har ett naturligt och starkt entreprenörskap samt är process & lösningsorienterad.

Vidare har du en naturlig förmåga att bygga och utveckla goda affärsrelationer. I ditt arbete är du strukturerad och noggrann och arbetar engagerat med att hålla ihop projektet och alla dess delar.

Ansökan

Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb@btp.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Projektledare

Om oss

Boost är ett rekrytering & bemanningsföretag inom installationsbranschen. Med 14 års erfarenhet från branschen har vi de bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power tror på mångfald och jobbar alltid med fördomsfri rekrytering, schyssta anställningsvillkor och är självklart kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Boost Technical Power

Placering

Malmö

Kontaktperson

Btp Sweden AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Affärsutvecklare i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons