Jobbsafari är en del avschibsted logo

Administrativ Assistent på deltid!

Clevry · Stockholm · Ansök senast 4 okt. (157 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Den ideella föreningen nattvandring.nu, bildad av Skandias stiftelse Idéer för livet och Bankomat AB, verkar för ett ökat vuxenengagemang för barn och ungdomar genom att utveckla, stödja och främja nattvandring i Sverige. Sedan starten 2008 har man vuxit och är idag landets största organisation inom segmentet och det ingår idag drygt 440 lokala grupper som engagerar drygt 55-60 000 vuxna på ideell basis. Verksamheten fortsätter att växa och sedan några år tillbaka ingår man samverkansavtal med kommuner runt om i landet. Då vår nuvarande assistent (deltid) till vår verksamhetschef går vidare i karriären behöver vi ersätta henne.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Administrativ Assistent kommer du att stötta Verksamhetschefen i diverse olika administrativa uppgifter. Dettakan till exempelinnebära avtalshantering, dokumentation,skriva nyhetsbrev samt utskick ochförbereda möten. Du kommer även att arbeta med att uppdaterahemsidan och se till att den innehåller rätt information. I rollen kommer du även attha lättare uppgifter i Photoshop.

För detta uppdrag är du anställd via Clevry men arbetar hos Nattvandring.

Omfattning: 20%, som på sikt kan uppgå till 50%

Kontor: Kungsholmen eller distans

Arbetstid: 8-17, men flexibelt

Din profil

Vi söker dig som förslagsvis är student och söker efter ett spännande extrajobb!

Du kommer delvis att arbeta ensam på stiftelsen kansli som är beläget på Lindhagensgatan 86 i Stockholm (Skandiahuset) men ha daglig kontakt med vår verksamhetschef. Därför är det viktigt att du har ett eget driv och strukturera din tid och dina arbetsuppgifter och självgående som person. Vi vill att du tar egna initiativ och är ansvarsfull, bygger goda relationer och brinner för att arbeta med en verksamhet som är under ständig utveckling och där barn och ungdomars mående står i fokus.

Du skall tala och skriva flytande svenska, kunna uttrycka dig i tal och skrift.Vi vill också att du har goda kunskaper i Officepaketet och goda kunskaper i t.ex. Photoshop och andra designprogram, erfarenhet och kunskap om att jobba med webbsidor, skriva texter till webb och social media samt skriva och producera nyhetsbrev.

Om oss

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clevry

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Clevry Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons