Account Manager till Visma Finance

Amendo · Stockholm · Ansök senast 30 juni (7 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

ArbetsbeskrivningVisma Finance,ett snabbväxande fintech-bolag som erbjuder finansiering till små och medelstora företag, är i en tillväxtfas och söker dig som villaxla en nyckelroll inom organisationen som Account Manager.Genom att använda dagsaktuell bokföringsdata kan Visma Financeskapa unika erbjudanden anpassade efter kundens behov, helt integrerat i kundens bokföringsprogram.Visma Financehar uppgraderat sin factoringtjänst och söker digsom vill vara med ochmöjliggöra att de når ut till ännu fler kunder. Lösningenbygger på den senaste tekniken, vilket skapar konkurrenskraft med den bästatänkbara kundupplevelsen.

Du kommer att tillhöra ett team på fem personer och irollen kommer du att fokusera på att öka försäljningen och vårda befintliga kundrelationer inom Visma-sfären, vilket innebär att du inte ringer några kalla samtal.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:

 • Proaktivt bearbeta och vårda befintliga kundrelationer för att öka försäljningen och maximera kundnöjdheten.
 • Identifiera och utveckla affärsmöjligheter hos befintliga kunder genom att förstå deras behov och erbjuda skräddarsydda lösningar.
 • Bygga och upprätthålla långsiktiga och lönsamma kundrelationer genom regelbunden kommunikation och uppföljning.

Visma Financehar en automatiserad kreditgivning, vilket frigör dig frånadministrativa uppgifter till förmån för att kunna fokusera på kundvård och merförsäljning.

  Kvalifikationer och egenskaperVi söker dig som är engagerad och resultatorienterad och med följande kvalifikationer:

  • Erfarenhet av arbete inom Account Management, Customer Service eller Customer Success inom finans- eller försäkringsbranschen, gärna inom factoring eller inkassoverksamhet.
  • Stark förmåga att kommunicera och bygga förtroendefulla relationer med kunder på alla nivåer.
  • Förmåga att arbeta självständigt och proaktivt samt att hantera flera projekt samtidigt.
  • Starkt affärsdriv och en vilja att överträffa dina egna mål.

  Om Visma FinanceVisma är en av norra Europas största och mest expansiva koncerner med fokus på molntjänster.Visma Finance är koncernens finansbolag som erbjuder tjänster för att förbättra företagslikviditet, möjliggöra tillväxt och skapa trygghet.Bolaget består av 12 personer och sitter tillsammans med cirka 200 kollegor från andra Visma-bolag i nya, trevliga och ljusa lokaler mitt i centrala Stockholm.Läs mer om Visma Finance här.Om AmendoAmendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärnapåLinkedin,Instagram,FacebookochTikTok!Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.Frågor och kontaktI denna rekrytering samarbetar Visma Financemed Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Recruitment Manager Helena Perssonpåhelena.persson@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpandeoch tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!#LI-HP1#kundservice

  Om arbetsgivaren

  Arbetsgivare

  Amendo

  Placering

  Stockholm

  Kontaktperson

  Amendo Bemanning & Rekrytering AB

  Dela jobbannonsen

  Anmäl annons