Jobbsafari är en del avschibsted logo

40% tjänst hos kvinna i Halltorp, personlig assistent.

40% tjänst hos kvinna i Halltorp, personlig assistent.

Assistanspoolen Omsorg Sweden AB · Kalmar · Ansök senast 31 maj (27 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker en assistent till en härlig rullstolsburen kvinna i 60 års åldern som lever med en förvärvad hjärnskada. Har kognitiva svårigheter och behöver hjälp med det mesta i sin dagliga livsföring. Hon tycker om att komma ut på dagliga promenader, äta god mat,baka och lösa korsord, fika utflykter.

Vi söker en rökfri kvinnlig assistent, gärna 35+. Det viktiga är att du är lugn, trygg i dig själv, har initiativförmåga och är ansvarstagande. Positivt om du har erfarenhet av att arbeta med människor.

Tjänsten är på ca 40% men för rätt person finns möjligheten att utöka procenten något extra,och arbetstiden är förlagd vardagar mellan 8:00-21:45 fördelat på en dags och en kvälls tur. Lördagar och söndagar 8:00-18:00.

Då det ej finns bussförbindelser till hemmet, som är beläget ca 3 mil söder om Kalmar, behöver man hakörkort och tillgång till bil. Man kör även kundens bil vid utflykter eller aktiveter.

Katt finns i hemmet.

Vilka är vi som arbetsgivare - Assistanspoolen?

Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Assistanspoolen Omsorg Sweden AB

Placering

Kalmar

Kontaktperson

Assistanspoolen Omsorg Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons