2 Biträdande Verksamhetschef till Duvan i Linköping

2 Biträdande Verksamhetschef till Duvan i Linköping

Forenede Care · Linköping · Ansök senast 6 nov. (144 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du göra skillnad som biträdande verksamhetschef? Då kan det här vara rätt roll för dig! Vi söker just nu två biträdande verksamhetschefer till Duvan i Linköping!

Här kommer du att arbeta:

I centrala Linköping ligger det hemtrevliga äldreboendet Duvan. Vi har sammanlagt 94 lägenheter på fyra plan. Det är 48 lägenheter med inriktning för somatisk vård och 46 lägenheter avsedda för personer med demensdiagnos.

Tjänsten som biträdande verksamhetschef som gör skillnad

Som biträdande verksamhetschef kommer du att, i samarbete med verksamhetschefen, ha ansvar för att leda och utveckla verksamheten. Du kommer att arbeta systematiskt för att skapa de optimala förutsättningarna för medarbetarna att erbjuda högkvalitativ vård och omsorg.

Du rapporterar direkt till verksamhetschefen och förväntas vara en aktiv och bidragande del av verksamhetens ledningsgrupp.

Vi erbjuder Du får möjlighet att påverka företagets riktning. I det familjeägda Forenede Care ingår du i ett sammanhang där du varje dag får ges möjlighet att förändra och göra skillnad genom din personlighet, kompetens och ditt engagemang. Vi erbjuder dig interna och externa utbildningar där du som individ får möjlighet att växa och utvecklas både som människa och i din roll professionellt.

Vi har kollektivavtal och naturligtvis erbjuder vi friskvårdbidrag.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för att arbeta inom äldreomsorgen och som dagligen vill bidra till att skapa en meningsfull tillvaro för våra äldre. Du är kundorienterad, serviceinriktad och har en kreativ approach till ditt arbete. För att trivas och lyckas i rollen är det viktigt att du har en naturlig förmåga att skapa relationer och att du är en teamplayer. Det är meriterande om du har erfarenhet av ledarskap eller tidigare har haft en ledande roll, och om du är motiverad att fortsätta utveckla ditt ledarskap ytterligare

I ditt arbete utgår du från ett professionellt förhållningssätt och ditt arbetssätt präglas av engagemang och lyhördhet för såväl patienter, anhöriga, medarbetare som för våra uppdragsgivare.

Hos Forenede Care är det viktigt att våra ledare är bra på att lyssna, ödmjuka och empatiska.

Du som biträdande verksamhetschef ska ha följande kvalifikationer och erfarenheter

Vi efterfrågar:

  • Högskole- och/eller universitetsutbildning, ex sjuksköterska, socionom, beteendevetare eller motsvarande.
  • Har minst två årserfarenhet av att framgångsrikt leda medarbetare och team.
  • God kunskap och erfarenhet av arbete och rapportering i olika stödsystem, ex journal-, planerings- och lönesystem.

Går du vidare i processen kommer vi efterfråga intyg på ovanstående utbildningar.

Meriterande

Det är meriterande att duhar utbildning inom ledarskap eller erfarenhet av att leda samterfarenhet av verksamhet som drivs i privat regi

Om Forenede Care

Forenede Care är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 7400 medarbetare.

Vi har varit verksamma i Sverige sedan 1998. Hos oss kan du vara trygg som arbetstagare då vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Med en kultur fylld av värme, glädje och stort engagemang arbetar vi kvalitativt med fokus på att alla vi arbetar för att alla ska få leva livet, hela livet.

Utöver äldreboende har vi verksamheter som bedriver hemtjänst, ASiH, palliativ vård, personlig assistans och hemsjukvård.

Sista ansökningsdatum

2024-05-31

Kontaktperson

Anette Lundgren, Regionchef

E-post: anelun@forenedecare.se

Du är efterlängtad - välkommen till oss!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Forenede Care

Placering

Linköping

Kontaktperson

Forenede Care AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons