Zeppelin söker Mekaniker till Boden

Zeppelin Sverige AB · Boden

·

Ansök senast 31 aug.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta i en av Europas modernaste anläggningar med världens bästa varumärke? Då ska du jobba med oss! Nu utökar vi med fyra mekaniker till vårt Component Rebuild Center (CRC) i Boden.

Ditt nya jobb

Du kommer arbeta med renovering av komponenter till Caterpillars maskiner som bland annat motorer, växellådor och hydraulkomponenter. Du ingår i ett växande team och du kommer få möjligheten att få vara med i en spännande utveckling av vår verksamhet.

Placeringsort är Boden och du kommer att arbeta dagtid.

Din erfarenhet

Du har gymnasial eller eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning eller likvärdig. Du har erfarenhet av att arbeta som mekaniker eller tekniker, det är viktigt att du har ett stort intresse för maskiner och att skruva.

Du behöver ha kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt. Du behöver även ha kunskaper i engelska då servicelitteraturen är på det språket. Eftersom datorn används i arbetet för bland annat felsökning, tidrapportering och servicelitteratur ser vi det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av den typen av arbetsuppgifter.

Körkort B krävs.

Dina personliga egenskaper

Du är noggrann och du har en god samarbetsförmåga som är viktigt då du kommer att ingå i ett team av mekaniker. Du ser vad som behöver göras på ett självständigt sätt. Du vill alltid leverera till kunden med hög kvalité och med ditt intresse för maskiner så har du en vilja att lära dig nya saker.

Din ansökan

Vill du veta mer om tjänsten ringer du till Produktionschef, Jens Ström, 072-220 9712. Löpande urval och tillsättning av tjänsterna kan förekomma, så skicka in din ansökan nu! Sista ansökningsdag 2020-08-31.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Zeppelin Sverige AB

Placering

Boden