Jobbsafari är en del avschibsted logo

Zedcom söker IT-Supportmedarbetare

Zedcom AB · Östersund · Ansök senast 6 juni

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

”Vill du jobba i ett härligt gäng? Drivs du av att ge kunder högklassig service? Då kanske du är Zedcoms nästa medarbetare”?

Zedcom söker IT-Supportmedarbetare

Om rollen

Som IT-supportmedarbetare hos Zedcom kommer du främst att ta emot inkommande samtal från kund där du förväntas arbeta serviceinriktat med en positiv och engagerad inställning. Du kommer att arbeta med varierande ärenden, med allt ifrån att hjälpa större kundföretag med internetuppkoppling till mindre kundföretag som är i behov av att installera mail eller lösenordsbyte via dator/telefoni. I och med bredden och variationen i samtalen kommer du att lära dig allt från nätverk till dom senaste molntjänsterna. Du ingår i ett tight och hjälpsamt team som stöttar varandra i det vardagliga arbetet.

Vem är du?

Vi söker dig som är serviceorienterad och drivs av att lösa problem. Har du tidigare jobbat med kundsupport är det meriterande. Som person är du öppen, hjälpsam och initiativtagande. Då ärenden kan variera krävs det att du har förmågan att anpassa dig utifrån användarens situation. När problem uppstår har du ett smidigt förhållningssätt, du ställer de rätta frågorna och hittar alltid bra lösningar.

Vi ser gärna att du som söker
  • Är ansvarsfull i ditt arbete
  • Har erfarenhet av kundservice och telefonvara
  • Är hungrig på kunskap
  • Meriterande är om du har teknisk utbildning/erfarenhet
  • Har goda språkkunskaper i svenska och engelska
  • B-körkort
Vad erbjuder vi?

Zedcom är en helhetsleverantör för IT & affärssystem. Zedcom finns i Östersund och Stockholm med totalt 45 anställda. På Zedcom blir du en del av ett härligt gäng och en arbetsplats med tydligt fokus på personalvård med tillexempel massagestol för återhämtning och att det alltid finns ekologisk frukost & smoothies.

Anställningsform

Provanställning med möjlighet till fast anställning

Sysselsättningsgrad

Heltid

Arbetstid och lön

Dagtid 07:00-16:00

Fast lön enligt överenskommelse

Ansök

Ansök så snart som möjligt då rekryteringsprocessen sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Zedcom AB

Placering

Östersund

Kontaktperson

Hans-Olof Jonsson

063194333

Dela jobbannonsen

Anmäl annons