Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ytbehandlare

BULTEN HALLSTAHAMMAR AB · Hallstahammar · Ansök senast 14 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Bulten grundades år 1873 och har sedan dess utvecklats till att bli en av de största leverantörerna av fästelement till den internationella fordonsindustrin. Idag har vi omkring 1400 medarbetare världen över och huvudkontor i Göteborg. Vårt erbjudande sträcker sig från ett brett utbud av standardprodukter till specialtillverkade fästelement som vi anpassar efter kundspecifika behov. Med vårt Full Service Provider-koncept kan våra kunder välja att överlåta helhetsansvaret för fästelement till oss, vilket innebär att vi står för utveckling, försörjning, logistik och service, eller välja delar av det. Aktien (BULTEN) är noterad på Nasdaq Stockholm.



Vi söker en person med erfarenhet inom verkstadsindustrin i någon form, man behöver vara allround tekniskt intresserad samt flexibel och känna sig bekväm i att hantera kemikalier samt avrapporteringar i diverse datasystem.

Du har gymnasiekompetens inom industri eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom verkstadsindustrin.

Truckkort är önskvärt, om det ej finns så går det att ordna genom oss.


Vi lägger särskilt stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga och ordningssinne samt att du kan arbeta både självständigt och i grupp.


Erfarenheter av Lean filosofin är meriterande


Arbetet innebär att sköta en ytbehandlingsline genom att bevaka processen samt justera processparametrar för att nå önskat resultat. Göra egen planering utifrån körplan för optimal leveransprecision. Avrapporteringar av färdiga jobb i planeringssystem samt kvalitetssystem ingår i det dagliga arbetet. Truckkörning med ledstaplare görs för att förse linen med gods.


Operatören ställer om maskinen efter givna rutiner och ritningar själv eller tillsammans med tekniker.


Tillsammans arbetar teamet aktivt i förbättringsarbetet mot uppsatta mål genom att minska slöserier.


Syftet är en tillsvidareanställning men initialt börjar vi med visstid.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BULTEN HALLSTAHAMMAR AB

Placering

Hallstahammar

Kontaktperson

Bulten Hallstahammar AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons