Ystad söker dig

Dedicare AB (publ) · Ystad

·

Ansök senast 5 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om uppdraget\r\n\r\nDedicare söker legitimerade sjuksköterskor till uppdrag på vårdavdelningar inom medicin och kirurgi. Arbetstiden är mestadels natt och tjänstgöringsgraden varierar från ströpass till heltid.  Du behöver ha klinisk erfarenhet av arbete på kirurgi- och medicinavdelning. 

Vi söker dig med bostadsort i Skåne. Kanske är tiden inne för dig att pröva på bemanning? Träffa nya kollegor och kompetensutveckla dig?

Utöver konkurrenskraftig lön och kollektivavtal får du en riktigt bra tjänstepension i din anställning hos oss. Du har alltid en engagerad konsultchef som är mån att hitta hitta matchande uppdrag till dig. \r\n\r\nTveka inte att höra av dig!

Kvalifikationer

  • Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet.
  • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 
  • HLR-utbildning det senaste året. 

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för denna annons. På vår hemsida presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Dedicare AB (publ)

Placering

Ystad

Kontaktperson

Dedicare AB (publ)