Jobbsafari är en del avschibsted logo

Yrkeslärare VVS

Movant · Jönköping · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara med och guida vuxna (20 år och uppåt) elever från jobbdröm till drömjobb? Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med bransch-och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Luleå i norr och är en del av i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande. Här blir du en del av Movant i Jönköping som bedriver yrkesutbildning för vuxna inom Bygg, El och VVS- och fastighetsprogrammet på uppdrag av den kommunala vuxenutbildningen.

Det här erbjuder vi dig
Vill du vara med och ge människor möjlighet att växa och utbilda sig inom ett nytt yrke? Jobbet som lärare hos oss innebär att du ska planera och bedriva undervisning inom ditt yrkesområde både teoretiskt och praktiskt. Ditt arbete kommer även omfatta att hjälpa eleven anskaffa praktikplats (som är en del av utbildningen) samt följa upp att kursmålen uppfylls. Du kommer även att arbeta tillsammans med andra lärare då vi hjälps åt med varandras uppdrag. Idag är vi 6 lärare en administratör och en verksamhetschef.

Det här söker vi
På VVS och Fastighetsprogrammet så har vi tre spår: VVS montör, Fastighetsskötare samt Fastighetstekniker. Undervisningen till fastighetsskötare samt tekniker sker i samverkan med elprogrammet. Vi ser gärna att du är behörig (innehar yrkesbevis) för ditt yrkesområde samt har flerårig erfarenhet från branschen. Meriterande om du har lärarlegitimation. Har du ingen lärarlegitimation är vår grundsyn att du ska ha intresse för att vidareutbilda dig till lärare på sikt. För att trivas i rollen som lärare hos oss är det viktigt att du är en lagspelare som tycker om att jobba tillsammans med både kollegor och studerande. Du behöver vara tydlig och strukturerad i ditt arbete samt kunna hantera en dator för dokumentation.

Övrig information
Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss på Movant får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter - allt direkt i förmånswebben. Förmånswebben är dessutom kopplat till ett personalkort som ger dig en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken. Som del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag, är karriärmöjligheterna hos oss på Movant stora.

Tillträdesdag: Snarast efter överenskommelse

Placeringsort: Jönköping

Anställningsform: Tillsvidare med 6 mån provanställning

Sista ansökningsdag: 28 feb 2021
Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.

Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Bengt Segerblom, 0705-726528 el. bengt.segerblom@movant.se

Är du den vi söker?
Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag.

Välkommen att läsa mer på www.academedia.se www.movant.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Movant

Placering

Jönköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons