Yrkeslärare vård och omsorg

Tyresö kommun · Tyresö

·

Ansök senast 30 sep.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vad vi gör och vill
C3L - centrum för livslångt lärare/Tyresö Komvux befinner sig i en positiv utvecklingsfas och söker nu en vård- och omsorgslärare som vill vara med och utveckla verksamheten i Stockholmsregionen tillsammans med oss.

C3L genomför bl.a. utbildningar inom omvårdnadsprogram för vuxna. Våra utbildningar håller hög kvalitet och vi söker nu en engagerad och flexibel vårdlärare som, tillsammans med oss, vill vara med och utveckla vård- och omsorgsprogrammet där vi sätter eleven och lärandet i fokus. Vi arbetar med upplevelsebaserat lärande, med pedagogik och metoder som skapar de bästa förutsättningarna för varje elev.

Om tjänsten
Tjänsten innebär undervisning av vuxna i vård- och omsorgsutbildning på gymnasienivå. Vi erbjuder ett utvecklande uppdrag i en kreativ miljö med kompetenta kollegor och denna höst planerar vi att ytterligare bredda vår verksamhet med bland annat kurser inom Vård och omsorgslyftet, samt inom SFX vård, som är en utbildning där språk- och vårdlärare arbetar integrerat för bästa språkutvecklingen

På Tyresö Komvux sätter vi eleverna och lärandet i centrum och arbetar utifrån värdegrunden - allas lika värde.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker i första hand dig som är legitimerad yrkeslärare inom vård och omsorg och som har kompetens och erfarenhet av undervisning inom vård och omsorg. Sjuksköterskeexamen är meriterande liksom erfarenhet av att arbeta med vuxenutbildning och validering.

Du tycker om att anta utmaningar i det pedagogiska arbetet, både självständigt och tillsammans med arbetslaget. Du har en stark drivkraft och har erfarenhet av att arbeta i arbetslag och gärna inom vuxenutbildningen. Du vill arbeta i en dynamisk verksamhet som har höga krav på kvalitet. I den dagliga verksamheten bidrar du till att utveckla och förbättra den lärande miljön på C3L tillsammans med dina kompetenta kollegor och elever. Om detta stämmer in på dig så vill vi att du söker till oss!

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Ansökan
Låter det här som en tjänst för dig? Då är du välkommen med din ansökan senast 30 september 2020. Vi kommer fortlöpande att gå igenom ansökningar och kalla till intervjuer.

Har du några frågor? Kontakta oss via mail:
Clas Virén, biträdande rektor, clas.viren@tyreso.se

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer hittar du här.

Barn- och utbildningsförvaltningen
Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan - från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tyresö kommun

Placering

Tyresö