Jobbsafari är en del avschibsted logo

Wolters Kluwer söker skattespecialist

Wolters Kluwer Scandinavia AB · Göteborg · Ansök senast 16 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Wolters Kluwer utvecklar och erbjuder programvaror, internettjänster och nyhetsbrev inom skatt och ekonomi. Vi är en internationell koncern med 19 000 anställda och verksamhet i ca 40 länder. I Skandinavien ligger huvudkontoret i Göteborg. Vi har även kontor i Stockholm, Norge och Danmark. Våra kunder är redovisningskonsulter, revisorer, ekonomiansvariga och jurister.

Vi söker nu en ny kollega till vårt Skatterättsteam som ansvarar för produkterna Skatteinformation, Skattesvar och Skattedagar som hjälper våra kunder att hålla sig uppdaterade om det senaste inom skatt.

Om tjänsten

Skatterättsteamet bevakar hela skatterättsområdet och du kommer skriva artiklar, notiser och nyhetsbrev för att hålla våra kunder uppdaterade i onlinetjänsten Skatteinformation. Du kommer också vara med och stärka vårt varumärke genom att som expert skriva skatterelaterade inlägg i sociala medier.

Utöver att skriva kommer du också svara på allmänna skattefrågor från kunder som prenumererar på tjänsten Skattesvar och under hösten och vintern vara föreläsare på våra Skattedagar.

Skatterättsteamet arbetar nära våra produktexperter som utvecklar programvaror inom deklaration, bokslut, koncernredovisning, revision, analys och byråstöd.

Det är en varierande och spännande tjänst där du kommer få använda dina kunskaper både på djupet och på bredden, där du kommer att få använda dina pedagogiska färdigheter både i skrift och i tal, få träffa och få hjälpa många kunder. Du kommer ges goda möjligheter att utveckla och fördjupa dig.

Resor i tjänsten förekommer.

Vem är du?

Vi söker dig som har bred erfarenhet från skatteområdet. Har du också erfarenhet av redovisningsfrågor är det extra meriterande.

Du är van att läsa och fördjupa dig i aktuella frågor och lagar inom ditt område och du tycker också om att förmedla din kunskap på ett lättförståeligt sätt i både skrift och tal. Vi tillhandahåller inte skatterådgivning, men svarar på frågor av allmän karaktär varför det är viktigt att du gillar att ge service och har förmåga att sätta dig in i olika typer av frågeställningar.

Du kommer också att hålla olika former av utbildningar varför det är viktigt att du är bekväm i att möta kunder i olika sammanhang och att föreläsa i både stora och små sammankomster. Eller att du ser det som en intressant utmaning att växa in i.

Du är ansvarstagande och tar ett stort eget ägandeskap för ditt arbete. Du trivs med varierade uppgifter och är flexibel i att bidra med din kunskap där det behövs bäst då arbetsuppgifterna varierar beroende på tid på året. Samtidigt som du tycker om att arbeta i team trivs du också med att arbeta självständigt. Självklart har du fokus på att ge en positiv kundupplevelse i allt du gör.

Utbildning

Adekvat högskoleutbildning eller annan meriterande utbildning.

Anställningen

Tillsvidareanställning, provanställning om 6 månader tillämpas. Omfattningen är heltid, 100%.

Vi ger dig stor frihet under ansvar och har generösa förmåner.

Arbetsplatsen är belägen i Göteborg. Vi sitter i anrika Amerikaskjulet i helt nyrenoverade lokaler med en fantastisk utsikt. Vi erbjuder hybridarbetsförhållanden med upp till 3 dagars arbete hemifrån.


Tillträdesdag efter överenskommelse.

Information

Om du har frågor eller önskar mer information, kontakta rekryterare Silvie Roelans (silvie.roelans@wolterskluwer.com + 47 466 72 863)


Ansök

Välkommen med din ansökan på https://wk.wd3.myworkdayjobs.com/External/job/SWE---Gothenburg/Skattespecialist_R0033783


Ansökningar hanteras löpande.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Wolters Kluwer Scandinavia AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Wolters Kluwer Scandinavia AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons