Jobbsafari är en del avschibsted logo

Windowstekniker (AD, VDI, VMware) till AFA Försäkring

Windowstekniker (AD, VDI, VMware) till AFA Försäkring

AFA Försäkring · Stockholm · Ansök senast 6 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du utvecklas i ett annorlunda försäkringsföretag? Våra försäkringar är en självklar del av kollektivavtalen och det svenska trygghetssystemet. 9 av 10 är försäkrade hos oss genom sitt jobb. Vi ägs av arbetsmarknadens parter och drivs utan vinstsyfte. Vi bedriver förebyggande arbete för att förbättra arbetsmiljö och hälsa på arbetsplatserna.

Hos oss har du goda utvecklingsmöjligheter i ett företag med schyssta anställningsförmåner. Dessutom finns vi mitt i centrala Stockholm – perfekt för dig som pendlar.


Har du en bakgrund inom drift/infrastruktur/operations och är redo för nästa steg? AFA Försäkring söker nu en Windowstekniker med kunskaper inom virtualiserade Windowsmiljöer. Här kommer du att arbeta brett och utnyttja din fulla tekniska kompetens och utvecklas mot att bli beställare, samordnare och kravställare. Låter det intressant? Läs mer och ansök idag!

Vad du kan förvänta dig
Som Windowstekniker kommer du att arbeta brett inom Windowsdrift och tillsammans med teamet ansvara för att leverera moderna, ändamålsenliga och tillförlitliga driftstjänster till verksamheten. På avdelningen jobbar de tjänstebaserat med individuellt komponentansvar och du kommer ansvara för flera tekniska komponenter inom Windowsmiljön. I driftansvaret ingår bl.a. övervakning, drift och underhåll av miljön där flera av AFA Försäkrings affärskritiska system körs men också att driva utvecklingen framåt ur driftsynpunkt. 

Som Windowstekniker arbetar du aktivt med att utvärdera och rekommendera investeringar och förbättringar för att maximera värdet av olika komponenter. Du kommer också att testa och driftsätta nya applikationer samt att vara stöd till AFA:s interna helpdesk och deras systemutvecklare.
 
Vad vi förväntar oss av dig
För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har relevant IT-utbildning och flerårig erfarenhet som Windows- och/eller drifttekniker med goda kunskaper om installation, konfiguration, drift och underhåll av virtualiserade Windowsmiljöer. Vidare ser vi att du har arbetat handgripligen med Active Directory, VMware, VDI (gärna VMwares Horizon view) samt Extern DNS. 
 
Det pågår ett omfattande identitets- och behörighetsprojekt för nytt AD där denna roll kommer att vara en nyckelkompetens till projektet. Där är din erfarenhet kring att tänka nytt samt etablera ny struktur betydelsefull. Vi ser det som mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av migrering av AD. Meriterande är också kunskaper inom PKI certifikatshantering, SQL Server, SCCM, Exchange och eller Azure/Office365. 

Som person är du analytisk, drivande och prestigelös samt har en god förmåga att arbeta självständigt. Eftersom AFA jobbar tvärfunktionellt inom olika områden behövs samarbetsvilja och förmågan att upprätthålla goda relationer såväl inom teamet som till leverantörer och kollegor. Du är öppen för att delge dina kunskaper till andra och själv utveckla dina färdigheter genom samarbete. 
 
Flytande kunskaper i svenska och engelska är ett krav. 
 
Detta kan vi erbjuda dig
Vi vill att du som anställd ska uppleva att du utvecklas över tid, och att du får möjlighet att bredda och fördjupa din kompetens. Hos oss välkomnas du in i en kundorienterad miljö där vi arbetar tillsammans för att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse av AFA Försäkring. Vi arbetar aktivt för att skapa en hög trivsel och för att våra medarbetare ska ha rätt förutsättningar för sitt arbete. Som anställd hos oss får du ta del av flertalet förmåner inom friskvård, vardagslivet, pension och försäkring. Titta gärna på filmen om hur det är att jobba hos oss på IT: Klicka här för att se filmen

Kanske känner du någon annan som skulle passa för tjänsten? Se till att de får veta - dela med dina vänner! 

Välkommen med din ansökan
I denna rekrytering samarbetar AFA Försäkring med Level Recruitment. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt och urvalet av ansökningar sker löpande. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Marcus Grahn på 08-120 50 429. Välkommen in med din ansökan!

I denna rekrytering kan en bakgrundskontroll bli aktuellt för slutkandidaten.

Våra fackliga företrädare är: 
Forena, försäkringsfacket, Benny Nyberg, telefon 08-696 46 12
Akademikerföreningen, Maria Schütt, telefon 08-696 49 74 

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Fakta om oss
AFA Försäkring ger trygghet och ekonomiskt stöd vid sjukdom, arbetsskada, arbetsbrist, dödsfall och föräldraledighet. Våra försäkringar är bestämda i kollektivavtal mellan arbetsmarknadens parter och vi försäkrar 4,5 miljoner människor i privat näringsliv, kommuner, landsting och regioner. AFA Försäkring drivs utan vinstsyfte och förvaltar cirka 200 miljarder kronor. En viktig del av vår verksamhet är att stödja forskning och projekt som aktivt syftar till att förbättra arbetsmiljön. AFA Försäkring har cirka 650 medarbetare och ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK. Läs mer på www.afaforsakring.se

Följ oss gärna via LinkedIn, Twitter eller Facebook.


 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFA Försäkring

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Level Recruitment AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons