Jobbsafari är en del avschibsted logo

Webshopsansvarig till Quinte

Adecco Sweden AB · Helsingborg · Ansök senast 22 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Quinte är en expansiv modekedja med butiker i Halmstad, Ängelholm, Höganäs, Båstad och Väla. Nu söker vi dig som vill driva och vara med och utveckla Quintes e-handel!

Om tjänsten
I rollen som webshopsansvarig ansvarar du för drift och webproduktion av Quintes nystartade webshop. Dina främsta arbetsuppgifter är att hantera sajtens innehåll och säkerställa att kunderbjudanden presenteras optimalt för maximal försäljning.

Du planerar, följer upp och kontinuerligt uppdatera sajtens innehåll genom att lägga upp bilder och texter, både på egna produkter och från varumärken. Utifrån kundens beteende placeras produkter, kampanjer och erbjudande på siten på ett strategiskt sätt. Du är också ansvarig för att plocka, packa och skicka iväg ordrar.

Tjänsten innebär:
  • Planera, uppdatera och följa upp sajtens innehåll
  • Hantera kampanjer, från plan till action
  • Orderhantering
  • Skriva och skicka ut nyhetsbrev
  • Rapportera, följa upp och analysera data såsom; daglig försäljning, kundbeteende och site performance
Tjänsten är heltid och placerad i Höganäs. Du har ca 15 kollegor runt om i Skåne och Halland. Arbetstiderna kan variera lite beroende på om det är något event eller liknande men är oftast dagtid, måndag till fredag.

Om dig
För att trivas och lyckas med yrkesrollen behöver du vara en positiv, självgående, prestigelös och ansvarstagande person, som gillar att arbeta i en entreprenöriell miljö där det är korta beslutsvägar. Du har en stark känsla för form, kommunikation, språk och är väl bevandrad inom den digitala världen. Du är en doer som säkerställer genomförandet hela vägen. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter där man en dag packar och skickar ut orderleveranser till kunder och nästa dag skapar digitala marknadsföringskampanjer.

Vi söker dig med kunskap och erfarenhet från modell- och produktfotografering, modehandeln och formgivning. Du är väl bevandrad inom Adobe, främst Indesign, Illustrator och Photoshop. Goda kunskaper inom e-mail marknadsföring och användarkunskaper i sociala medier gör att du kommer lyckas i rollen. Du har god analytisk förmåga och ett stort intresse och förmåga för att förbättra och utveckla den digitala kundupplevelsen och gillar att arbeta i team likaväl som självständigt.

Viktigt för tjänsten:
  • Tidigare erfarenhet av marknadsplatser via arbete eller relevant utbildning
  • Erfarenhet inom digital marknadsföring
  • Kunskaper av olika verktyg för analys och optimering som Google Analytics, Google Search Console, Google Tag Manager
  • Bild-, film och texthantering
  • Grundläggande förståelse för webutveckling
  • Att du är prestigelös, driven och ansvarstagande
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Om anställningen
Quinte har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, med start omgående. Du kommer att bli anställd direkt hos Quinte. Kontakta gärna rekryterare Hanna Bonli om du har frågor, på 0736 84 77 73 eller hanna.bonli@adecco.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Hanna Bonli

0736 84 77 73

Dela jobbannonsen

Anmäl annons