Jobbsafari är en del avschibsted logo

Webbutvecklare till Gullers Grupp

Gullers Grupp · Umeå · Ansök senast 14 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Som Sveriges ledande byrå för privata och offentliga samhällsaktörer har vi på Gullers Grupp förmånen att vara djupt inblandade i många spännande digitala omställningar. Vi jobbar med offentliga aktörer som vill utveckla sin digitala service. Hos oss får du ta fram kreativa och tekniskt spännande lösningar för stora aktörer.

Vi är inte enbart en leverantör av produkter och tjänster, vi är också rådgivare - vilket betyder att alla hos oss måste kunna förklara och förmedla sin kompetens på ett tydligt sätt. Som utvecklare på Gullers Grupp har du ett extra stort ansvar att bidra till detta.

Din allra viktigaste uppgift är att hjälpa dina kunder framåt; genom att välja rätt tekniska lösningar för kundens problem, väga nyttor mot kostnader, göra kloka prioriteringar och fatta grundade beslut. Till vardags levererar du gränssnitt, funktioner och tjänster som gör skillnad. Vi arbetar i agila team där designers och utvecklare arbetar nära varandra och tillsammans bidrar till lättanvända lösningar.

Din profil

Den som ska jobba på Sveriges ledande byrå för samhällsaktörer behöver ha ett intresse och en förståelse för samhällsfrågor. Du behöver ha en vilja att bidra till något större med just din specialistkompetens. Det är den viljan som förenar oss.

Vi tror att du har en relevant examen från universitet eller högskola, kombinerat med flera års yrkeserfarenhet. Du behöver ha vana av att jobba i agila processer och mycket goda kunskaper vad gäller utveckling av webbapplikationer av olika slag. Vi förutsätter att du är expert på html, css och javascript. Utöver detta är det ett plus om du har arbetat med:
  • Umbraco eller Wordpress
  • .net eller php
  • apputveckling
  • ramverk såsom React, Vue, Angular, eller liknande
  • tillgänglighetsanpassningar enligt DOS-lagen.
Gullers Grupps ledord är seriös, ambitiös och generös. Detta genomsyrar allt vi gör. I rollen som utvecklare ser vi att du bidrar med seriositet genom problemlösning samt logisk och analytisk förmåga. Vidare är du ambitiös genom att vara självgående, trivs med att ta initiativ och är kreativ och strukturerad på samma gång. Du är generös med din kunskap och trivs som en del av ett team.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information kontakta Elin Wiklund på Clockwork, tfn: 0733-51 27 11, eller Olof Malmberg på Gullers Grupp, tfn: 0730-85 67 51.

Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen, ansök gärna snarast möjligt men senast den 14 november via www.clockworkpersonal.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gullers Grupp

Placering

Umeå

Kontaktperson

Elin Wiklund

0733-512711

Dela jobbannonsen

Anmäl annons