Jobbsafari är en del avschibsted logo

Webbutvecklare till digital byrå i Malmö

Webbutvecklare till digital byrå i Malmö

Konfidentiell · Malmö · Ansök senast 18 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Du arbetar tillsammans med kunder både i framtagning av idéer och rekommendation av användarvänliga webblösningar utifrån deras behov, samt ge de bästa alternativen på deras utmaningar. Du kommer arbeta med designers, digitala marknadsförare och projektledare för att leverera en helhetslösning. Du kommer ha det tekniska ansvaret och säkerställa produktion samt informationsarkitekturen. Du kommer också ha ansvar för budget, tidsplan och den tekniska kunddialogen. Projekten som du arbetar med kommer vara allt från begränsade projekt till helhetslösningar vilket ger en stor variation i ditt arbete.

Kompetenskrav
  • Relevant eftergymnasial utbildning eller att du fått erfarenhet inom webbutveckling genom egna projekt
  • Dokumenterad erfarenhet av objektorienterad utveckling i PHP, Wordpress, Javascript och/eller Magento
  • Grundläggande kunskap inom HTML/CSS
  • Kunskap i svenska och engelska
Personliga egenskaper

Arbetsplatsen är dynamisk och tillsammans med dina kollegor bidrar du till att upprätthålla och utveckla den goda arbetsmiljön. Det ligger ett stort ansvar på varje medarbetare att driva och vara initiativtagande i sitt utvecklingsarbete. Det är också viktigt att du prioriterar kvalitet, säkerhet och struktur och låter hellre ditt arbete ta lite extra tid för att bli riktigt bra, än att stressa ut ditt arbete och missar några värdefulla detaljer. Vidare så är koncernen litet och sammansvetsat varpå du tycker det är viktigt att vara kollegial, hjälpsam och kommunikativ då alla hjälps åt för att komma framåt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Webbutvecklare, PHP, Laravel, Symfony, Javascript, Vue, React, utvecklare, systemutvecklare, developer, fullstack MVC, HTML, CSS, rekrytering, Malmö, Lund, tillsvidare, produktutveckling

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Konfidentiell

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons