Jobbsafari är en del avschibsted logo

WEBBREDAKTÖR

ARTISAN KONSULT AKTIEBOLAG · Växjö · Ansök senast 16 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Artisan Global Media är ett småländskt marknadsledande IT-företag som utvecklar, säljer och supportar Artologikserien: användarvänliga och effektiva webbaserade program. Våra kunder finns i både privat och offentlig sektor i hela världen.

Sedan 1995 arbetar våra medarbetare med att hjälpa våra kunder uppnå mer lönsamhet genom förenklade informationsflöden. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö i en kompetent och utvecklings¬fokuserad organisation. Vill du vara en del av vårt engagerade team?


Om tjänsten

Som en del i vårt arbete för varumärkesbyggande och försäljningsökning för Artologik-serien bygger vi nu en ny webbplats. Våra webbdesigners har skapat strukturen och en del innehåll finns på plats. Vi söker nu dig som vill hjälpa oss fylla hela webbplatsen med målgruppsanpassat innehåll på engelska och svenska, som hjälper våra kunder att förstå våra produkter.

Tillsammans med övriga medarbetare i Artologik-teamet tar du också fram informationsmaterial för publicering på webben, PDF-filer, broschyrer, produktblad mm. Möjliga arbetsuppgifter är även produktion av nyhetsbrev, videos samt annonsering via Google mm.

Du arbetar med marknads¬kommunikation tillsammans med vår Webmaster och koordinerar arbete med översättning av innehållet till våra övriga språk; tyska, franska och spanska.


Kvalifikationer

Vi söker dig med kunskaper inom kommunikation och webbpublicering, med starkt intresse för marknadsföring och det skrivna ordet.

Du är drivande, har god kommunikativ och stilistisk förmåga samt kan skriva och bearbeta texter och informationsmaterial för olika målgrupper och kanaler.

Det är önskvärt att du har erfarenhet av kommunikation och webbpublicering. Erfarenhet av videoproduktion är ett plus. Du har högskoleutbildning eller eftergymnasial utbildning inom kommunikation eller marknadsföring som i kombination med erfarenhet kan bedömas likvärdig.

Tjänsten kräver att du behärskar svenska språket perfekt och engelska flytande. Kan du även tyska och/eller franska är detta meriterande.

Du har god datorvana och lätt för att sätta dig in i nya system. Goda kunskaper inom Adobes program PhotoShop och InDesign samt webbpubliceringsverktyg är meriterade.

Du måste kunna arbeta självständigt, men ingår i ett kreativt och aktivt team. Du trivs i en miljö som präglas av snabba beslut och handlingskraft.

  • Artisan har kollektivavtal och är medlem i ALMEGA IT-Företagen
  • Placeringen är i Växjö

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi ser gärna att du kan tillträda tjänsten snarast.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ARTISAN KONSULT AKTIEBOLAG

Placering

Växjö

Kontaktperson

Artisan Konsult AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons