Webbredaktör till SvD.se

Svenska Dagbladet (SvD) · Stockholm

·

Ansök senast 13 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

På Svenska Dagbladet arbetar flera av Sveriges bästa reportrar, illustratörer, utvecklare, fotografer och redigerare. De senaste åren har vi publicerat en rad avslöjanden som fått stort genomslag och lockat många nya läsare och prenumeranter till SvD. Nu söker vi efter en erfaren webbredaktör till SvD.se!

Vi ser att du som person är driven, nyfiken och noggrann. Du kommer att vara en del av den grupp som presenterar och uppdaterar Svenska Dagbladets kvalitetsjournalistik på SvD.se. Vi har höga ambitioner och tillsammans strävar vi efter att ständigt förändra, förnya och förbättra oss.

Tjänsten är ett vikariat t.o.m augusti 2021 med god chans till förlängning.

Vi tror du är:
  • Du har jobbat på några nyhetsredaktioner och vet hur journalistik kan presenteras digitalt
  • En skicklig rubriksättare med god språkkänsla
  • Van att arbeta i ett tempo som stundtals är högt med arbetsuppgifter som kan variera från dag till dag
Vi tror på:
  • Att alltid ha fokus på läsaren
  • Kunskapsöverföring och samarbete
  • Ständig utveckling av journalistiken
Svenska Dagbladets vision är ett öppet och demokratiskt samhälle med en granskande och oberoende kvalitetsjournalistik. På SvD kommer du att arbeta tillsammans med kunniga prestigelösa och engagerade kollegor och i en organisation där du som medarbetare alltid har möjlighet att utvecklas och växa.

För frågor om tjänsterna kontakta Mattias Wikdahl, sajtchef, mattias.wikdahl@svd.se. För fackliga frågor kontakta journalistklubbens ordförande Thomas Berglund, thomas.berglund@svd.se, 08-13 50 87. Sista ansökningsdag är den 13 december 2020, urvalet sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svenska Dagbladet (SvD)

Placering

Stockholm