Jobbsafari är en del avschibsted logo

Webbredaktör till Ordna Bolån

Ordna Bolån · Stockholm · Ansök senast 16 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi är en del av Svensk Fastighetsförmedling och har sedan 2014 hjälpt låntagare att hitta rätt lån till bästa möjliga villkor. Nu expanderar vi vårt marknadsteam och söker dig som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa.

Om rollen

Vi rekryterar nu en Webbredaktör, vilket är en ny roll i teamet, som tillsammans med Marknadschefen ska utveckla och driva Ordnas webbkommunikation och sociala medier. Du får övergripande ansvar för att utveckla det skriftliga innehållet på Ordnabolan.se och all marknadskommunikation, så som email, sms och sociala medier. Detta är både en operativ och strategisk roll med stora möjligheter att påverka. Du kommer till en energifylld arbetsplats med en varm och omtänksam kultur och kommer arbeta på kontoret i centrala Stockholm.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Utveckla och implementera en strategi och plan för innehållsarbetet både på webben och i sociala medier.
  • Tillsammans med webbyrå skapa en strategi och plan för SEO. Skriva texter baserat på SEO-planen.
  • Med hjälp av analysverktyg kontinuerligt följa upp och förbättra innehåll och struktur för webben, sociala medier-inlägg och emails. Alltid för att säkra att kundresan är fylld med intressant och relevant innehåll i form av text och bild.
  • Stötta vårt PR-team i framtagandes av skriftligt underlag.
  • Delta i arbetet av att ta fram en kommunikationsplattform och ansvara för att denna efterföljs i all övergripande kommunikation.
Om dig

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har:
  • Några års erfarenhet som Webbredaktör eller liknande roll
  • Förståelse för SEO
  • Kunskap inom Google Analytics och Data Studio
  • Erfarenhet av att arbeta i CMS-verktyg, gärna Wordpress
  • Vana att arbeta i email marknadsförings-verktyg som exempelvis Mail Chimp
  • Erfarenhet av att ta fram och optimera innehåll till sociala medier-plattformar så som Facebook, Instagram och Linkedin
  • Relevant eftergymnasial utbildning
Det är meriterande om du har högskoleutbildning samt erfarenhet av att arbeta med grafisk produktion och bildhantering.

Som person är du kommunikativ, initiativtagande och kreativ. Du trivs i ett högt tempo där du får utvecklas i en energifylld organisation.

Vad vi kan erbjuda dig

På Ordna blir du sedd och hörd. Här är det högt i tak, alla kommer till tals och vi stöttar och lär oss av varandra. Du kommer in i en expansiv fas vilket innebär att du kommer ha möjlighet att påverka utvecklingen av din egen roll, marknadsteamet och bolaget i stort.

Vi är ett gäng energiska och professionella personer med höga ambitioner och en vilja att förändra. Hos oss känns det när man jobbar. Vi skrattar, vi kämpar för kunderna, vi är engagerade, vi lär oss och utvecklas, vi låter oss inspireras och vi är passionerade i arbetet. Varje dag. Låter det här som ett ställe där du skulle trivas? Då vill vi höra ifrån dig idag!

Om Ordna Bolån

Ordna Bolån är den naturliga mötesplatsen för bolån. Vi vill förändra bolånemarknaden genom att förenkla bolåneprocessen för låntagare och långivare. Vi harkundens bästa för ögonen och där banker kommer till låntagaren, inte tvärtom.

Vi började förmedla bolån januari 2021 men har förmedlat privatlån sedan 2014 under varumärket Direkto.

Vi är en del av Svensk Fastighetsförmedling, Sveriges största oberoende fastighetsmäklare, och sitter i fräscha lokaler på Vasagatan 28 i Stockholm.

Låter det intressant?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM / Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maggie Klingenstierna på maggie.klingenstierna@kimm.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ordna Bolån

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons