Jobbsafari är en del avschibsted logo

Webbkommunikatör till en händelserik arbetsplats!

Webbkommunikatör till en händelserik arbetsplats!

Stockholm Arlanda Airport · Sigtuna · Ansök senast 13 sep.

Heltid · Vikariat, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Marknadsavdelningen ansvarar för strategier inom marknadskommunikation och konceptframtagning, vi vidareutvecklar och skapar innehåll i Swedavias externa digitala kanaler som webb, app, chatbot, marketing automation och sociala medier.

Nu söker vi en ny kollega för vikariat till en spännande och utvecklande tjänst som webbkommunikatör i våra externa digitala kanaler, där du får möjlighet att påverka framtiden!

Dina arbetsuppgifter

Som webbkommunikatör skapar du innehåll till Swedavias webbar, appar och övriga digitala plattformar. Det innebär att du skriver texter och copy, anpassar bilder, publicerar och säkrar att våra kanaler är löpande uppdaterade. Du samordnar, planerar och implementerar underhålls- och mindre utvecklingsprojekt, även viss projektledning kan förekomma. Vidare fungerar du som stöd och är rådgivande för övriga delar av organisationen vad det gäller support, utbildning och kvalitetskontroll.

Din profil

Vi söker dig som har relevant utbildning med inriktning kommunikatör/digitala kanaler och några års erfarenhet av webbkommunikatörsjobbet. Du är en van användare av CMS-verktyg, gärna Optimizely/EpiServer. Du har erfarenhet av att skriva både informativa och säljande texter för webb, och förstår vikten av att skriva SEO-anpassat och tillgängligt. Du har bred kompetens inom digitalt arbete, såväl taktiskt som operativt och känner dig bekväm i att agera beställare och driva mindre utvecklingsprojekt om det behövs.

Att följa upp och mäta för att nå bästa resultat ser du som en självklarhet. Du är bekant med Google Analytics och kan utföra enklare analyser i verktyget. Rollen kräver att du behärskar svenska samt engelska i tal och skrift. Meriterande med erfarenhet av Marketing Automation/nyhetsbrev, grafisk form samt arbete i Adobe Creative Cloud.

Som person är du strukturerad och noggrann med en pedagogisk och kommunikativ läggning och har lätt att få kontakt med människor. Du är van att arbeta självständigt men kan samtidigt koordinera jobbet löpande. Arbetet innebär många kontaktytor och för att lyckas i rollen är du bra på att samarbeta, skapa nätverk samt arbeta gränsöverskridande i stora organisationer.

Att arbeta på Swedavia

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser. På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. På vår hemsida: Jobba hos oss Om Swedavia kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Anställningsform: Tidsbegränsad, heltid, november 2022 - april 2024

Tillträdesdatum: November eller enligt överenskommelse

Placeringsort: Stockholm Arlanda

Vid frågor kontakta: Sibel Kaya, chef digitala kanaler, sibel.kaya@swedavia.se, 010-109 02 12

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar. Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på: https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Välkommen med din ansökan senast den 13 september! Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stockholm Arlanda Airport

Placering

Sigtuna

Dela jobbannonsen

Anmäl annons