Jobbsafari är en del avschibsted logo

Webb Analytiker till Willys i Stockholm

Willys AB · Göteborg · Ansök senast 6 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en Webb analytiker med passion för datadrivet arbete inom E handel? Välkommen till Willys i Stockholm!

Hos oss på Willys kommer du in i ett spännande skede där stort fokus ligger på digitala satsningar. E-handel med mat har haft en enorm tillväxt under 2020 och Willys ligger i framkant av digitaliseringen i stort. Vi fortsätter i en offensiv takt framåt och söker nu dig där du kommer som Webb analytiker inom ett prioriterat område vara en viktig pusselbit i vår digitala resa.

Vi erbjuder dig
  • Vår unika kultur. Våra kärnvärden är: vi utmanar, vi är starkare tillsammans, vi har koll, varje krona räknas och butiken är vår scen. Detta leder oss till Sveriges billigaste matkasse med bra mat för alla
  • En verksamhet med en enorm tillväxt där insikter kring hur kunder beter sig i våra digitala kanaler prioriteras
  • Ett bolag där våra medarbetare får möjlighet att växa och utvecklas
  • Ett nära samarbete med e-handelsteamet och andra analytiska roller inom Willys och Axfood.
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Webb analytiker har du en nyckelroll när det gäller att utveckla vår e-handel och digitala kanaler. Du kommer bland annat:
  • Arbeta med att optimera onlinebeteendet baserat på de insikter du tar fram genom olika analysverktyg och A/B-testsystem
  • Ha det övergripande ansvaret att mäta, analysera och bidra till att utveckla och digitalisera våra digitala kanaler
  • Ansvara för att rätt mätverktyg och metoder används effektivt i det löpande optimeringsarbetet för att skapa en så bra kundupplevelse som möjlighet
  • Utveckla vårt arbetssätt och våra processer för att hela tiden ta nya kliv inom området.
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer tillhöra e-handelsteamet. Tillsammans med andra digitala analytiker, produktägare, projektledare, UX designer och utvecklare kommer du att samverka med hela organisationen. I dialog med statistiker och andra kollegor inom e-handel skapar du förutsättningarna för den fortsatta digitaliseringen.

Din arbetsplats är på Willys supportkontor och du har möjlighet att jobba från Stockholm eller Gö-teborg.

Mer om dig

Vi ser att du är affärsintreserad och har erfarenhet av att jobba i en organisation som har kunden och affären i fokus. Du är analytisk och gillar att komma fram till slutsatser och insikter. I rollen har du många kontakter med kollegor i hela koncernen vilket ställer krav på kommunikativ förmåga och att kunna lyssna in och föra ut ett budskap.

Du har en passion för datadrivet arbete och användarcentrerade applikationer. Du har tidigare erfarenhet av liknande roller, helt i en miljö av stora volymer och komplexa data, där du arbetat med mätetal kopplat till e-handel och slutkunder. Du har erfarenhet och kunskap inom Excel och andra statistikmodelleringsverktyg, Google Analytics, A/B - och multivariata tester samt liknande verktyg för analys av online beteende.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Willys AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Linda Segerman

0709-809986

Dela jobbannonsen

Anmäl annons