Waldorfförskolan Kotten söker förskollärare

KOTTENS WALDORFFÖRSKOLA I KUNGÄLV · Kungälv

·

Ansök senast 24 dec. (54 dagar kvar)

Ansök via mejl

Waldorfförskolan Kotten söker förskollärare


Vi på Förskolan Kotten tycker vi har världens bästa arbetsplats och letar nu efter en kollega att dela den med: en förskollärare!


Kotten är en liten Waldorfförskola med tre förskollärare, en kökspersonal och 15 barn fördelade på två grupper; en för stora och en för småbarn. Vår förskola är vackert belägen vid randen till Fontins friluftsområde och vi prioriterar fri lek, små barngrupper och god och näringsrik mat. Vi ser att vår viktigaste uppgift är att skapa en lugn och trygg vardag för både barn och föräldrar; en liten oas mitt i all vardagsstress.


Hos oss jobbar du med fyra kollegor och tillsammans ansvarar ni för den pedagogiska omsorgen. Målet är att du ska ta huvudansvaret för en av barngrupperna när du fått möjlighet att lära känna verksamheten.Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.kottenikungalv.seArbetsuppgifter

Planera och ansvara för den pedagogiska omsorgen i samarbete med övrig personal.

Kontakter med föräldrar samt planering av verksamheten.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad waldorfförskollärare alternativ förskollärare/småbarnspedagog med genuint intresse för waldorfpedagogik. Du är väl förtrogen med vad som ingår i förskollärarens ansvarsområde. Intresse för natur, musik och sång för yngre barn är meriterande. Körkort är önskvärt.


Personliga egenskaper

Du är lugn, trygg, stabil och flexibel. Du är engagerad i dina uppgifter och har lätt för att kommunicera med övrig personal. Du kan arbeta självständigt och ta snabba beslut utan att vara impulsiv och du visar omdöme även i stressiga situationer. Du är med andra ord en god ledare.


Tjänstgöringsgrad: heltid/deltid dock minst 75%

Tillsvidareanställning med provanställning om 6 månader.


Tillträde: Vi ser gärna att du kan börja din anställning under höstterminen 2020 dock senast vårterminen 2020.


Välkommen med din ansökan, eller frågor till förskolerektor Tamara Pasula

waldorfforskolan.kotten@gmail.com


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KOTTENS WALDORFFÖRSKOLA I KUNGÄLV

Placering

Kungälv

Kontaktperson

Kottens Waldorfförskola i Kungälv

Ansök via mejl