Jobbsafari är en del avschibsted logo

VVS tekniker/fastighetstekniker, Regionfastigheter Drift

VVS tekniker/fastighetstekniker, Regionfastigheter Drift

Region Värmland · Karlstad · Ansök senast 31 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Regionfastigheter har uppdraget att förse regionenens verksamheter med lokaler. Detta sker dels genom egna lokaler, cirka 410 000 m², dessutom hyr vi in cirka 80 000 m² av andra fastighetsägare. 50 000 m² ur det egna fastighetsbeståndet hyrs ut till verksamheter utanför regionen. Lokalbeståndet har de senaste åren genomgått en stark teknisk utveckling och kommer så att fortsätta under de närmaste åren. 

VVS tekniker/fastighetstekniker, Regionfastigheter Drift

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är i först hand inriktade på förebyggande- och felavhjälpande underhåll av tekniska installationer och verksamhetsservice vid Centralsjukhuset i Karlstad. I och med att fastighetsdriften jobbar länsövergripande så förekommer arbetsuppgifter även på andra orter i länet. Uppföljning och planering sker huvudsakligen i datorbaserade system. Du kommer att arbeta med och ansvara för tekniska system såsom: vatten, värme, kyla, medicinska gaser, luft, sprinkler, ånga, mm. Beredskapstjänst kan komma att ingå.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har teknisk kompetens på lägst gymnasienivå och med dokumenterad erfarenhet av VVS arbete, Du skall ha erfarenhet och goda systemkunskaper inom detta område, du ska kunna ritningsläsning, samt ha erfarenhet från arbete med datoriserade system. Du skall kunna arbeta självständigt inom givna ramar och samarbeta med medarbetare och verksamhetsföreträdare. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. B-Körkort är ett krav.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Fackliga företrädare

Matthias Borgler, Kommunal

Tel :010-831 47 94

Ulrika Karlsson, Vision

Tel: 070-62 62 268


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Värmland

Placering

Karlstad

Kontaktperson

REGION VÄRMLAND

Dela jobbannonsen

Anmäl annons