Jobbsafari är en del avschibsted logo

VVS-projektör till Clavis VVS i Jönköping

VVS-projektör till Clavis VVS i Jönköping

Clavis AB · Jönköping · Ansök senast 1 nov.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om oss

Välkommen till oss på Clavis VVS! Vi tar nu nästa steg i vår tillväxtresa där vi utökar vår verksamhet med ytterligare kollegor. Är du VVS-projektör och vill arbeta verksamhetsnära och vara med och påverka så tror vi att du kommer att trivas bra hos oss!

Clavis AB är ett framåtsträvande och tillförlitligt VVS-företag med etablering i Jönköping. Vi har genuin yrkeserfarenhet och kunskap för att ta ansvar och samordna helhetslösningar inom VVS med ett stort kontaktnät inom byggbranschen i Jönköping med omnejd. Med engagerad och kunnig personal hjälper vi företag och privatkunder att omvandla visioner till verklighet.

Vi arbetar med såväl de stora projekten som de små inom entreprenad och service. Våra kunder är företag, duktiga samarbetspartners och privatpersoner. Vi har kontor/lager i Hovslätt strax utanför Jönköping samt ett kontor/showroom i centrala Jönköping.

Om dig

Du brinner för den administrativa processen och strukturen kring ett projekt. Med ett tekniskt intresse och god erfarenhet av rör så driver du tillsammans med dina kollegor igenom projekten från startmöte till slutdokumentation. För att trivas i denna roll behöver du ha en god planerings- och organisationsförmåga.

Du behöver kunna hantera flertalet uppdrag parallellt där kontaktytor inom flera områden ingår.

Ditt arbete som projektör hos oss innebär att du tar ansvar för:

- projektering/konstruktion

-upprättande/ändringar av ritningar

-kalkyl och uppföljning av kalkyl

-Uppföljning och slutdokumentation

För att lyckas med ovan har du troligen har en högskoleexamen eller annan likvärdig utbildning med inriktning mot VVS och ett par års erfarenhet. Eller kanske har du förvärvat kunskaperna genom arbete och erfarenhet.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att styra över din egen tid och arbetsplats. Du sitter/utgår från kontoret men kommer också till viss del att vara ute i projekt. Vi har två kontor och du väljer själv vart du vill sitta och arbeta just för stunden.

Här får du goa kollegor och tillsammans är vi ett glatt gäng. Vi kör bl.a. 1 träningspass ihop per vecka under arbetstid och utöver detta planerar vi regelbundet gemensamma aktiveter och erbjuder dig såklart marknadsmässig lön. Vi ser positivt på om våra medarbetare vill utveckla sina kompetenser och stöttar dig gärna i vidareutbildningar inom området. Vi vet också att vardagslivet ser olika ut för våra medarbetare och erbjuder flexiblare arbetstider för den som behöver det.

Övrigt

  • Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
  • Tjänstens omfattning är minst 75%
  • Du har B-körkort
  • Sök tjänsten senast 1 november, urval sker löpande.
  • Kontakt sker via Amanda Vallin 0708823907, amanda@clavisvvs.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clavis AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Clavis AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons